|
Příspěvky uživatele - 25.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana dřevěného plotu, 14.6.2013 Dobrý den, navážu na téma.
Potřebuju udělat dřevěnou ohradu, která bude sloužit jako oddělení pozemku/louky od cesty. Plot bude pouze provizorní, sloupky + nějaká vodorovná briga, proto nechci betonovat, pouze natlouct kůly do země.
Sloupky... celý příspěvek > |  | Nakládání masa - problém, 11.12.2012 Nějaké bližší údaje k tomu roztoku nemáte?
Potřebuji poradit, jak naložit maso na uzení, které proběhne cca za 10 dnů.
Běžně nakládám na cca 4 týdny do láku, ale letos jsem nějak nestíhal. Mám 3kg bůčku a potřebuju ho připravit na 22.... celý příspěvek > |  |
|  | Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012 Trochu se v systému příspěvku na zdejším foru ztrácím, takže ne vždy reaguji na odkaz, na který jsem reagovat chtěl. Omlouvám se tedy, že to shrnu zde do jednoho příspěvku.
O zachování stromu jde jednak z nostalgických důvodů (je tam už dlouho a... celý příspěvek > |  | Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012 Děkuji všem za reakce.
Ten kratší pahýl každopádně zkrátit zkusím, už jen proto, aby nebyl otvor tak vystaven dešti.
Poté obě dutiny nadkryju a oberu od poškozeného dřeva, následně zatřu nějakým přípravkem.
Čas ukáže více, pokácet se... celý příspěvek > |  | Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012 Děkuji za reakce.
Večer jsem každopádně dám pár fotek pro představu, ale dám na vás.
|  | Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012 Ten stávající pahýl budu muset pokrátit na 100%, časem by se prohnil až na kmen a to by byl konec. Bohužel ho předchozí "řezač" říznul tak, že na řeznou plochu pršelo.
Tu rodící část bych právě zachránit chtěl, nejde třeba onu dutinku nějak... celý příspěvek > |  | Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012 Dotaz na prořez jabloně. Bohužel nemám fotku, v nouzi dodám.
Mám u chalupy po rodičích jabloň, široký kmen vysoký asi 150cm, dělí se na dvě tlusté větve. Starší strom, ale rodí perfektně, obě větve široké v základu cca 30cm.
Jedna větev se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|