Příspěvky uživatele - 25.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana dřevěného plotu, 14.6.2013
Dobrý den, navážu na téma. Potřebuju udělat dřevěnou ohradu, která bude sloužit jako oddělení pozemku/louky od cesty. Plot bude pouze provizorní, sloupky + nějaká vodorovná briga, proto nechci betonovat, pouze natlouct kůly do země. Sloupky... celý příspěvek >
Nakládání masa - problém, 11.12.2012
Nějaké bližší údaje k tomu roztoku nemáte? Potřebuji poradit, jak naložit maso na uzení, které proběhne cca za 10 dnů. Běžně nakládám na cca 4 týdny do láku, ale letos jsem nějak nestíhal. Mám 3kg bůčku a potřebuju ho připravit na 22.... celý příspěvek >
Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012
Trochu se v systému příspěvku na zdejším foru ztrácím, takže ne vždy reaguji na odkaz, na který jsem reagovat chtěl. Omlouvám se tedy, že to shrnu zde do jednoho příspěvku. O zachování stromu jde jednak z nostalgických důvodů (je tam už dlouho a... celý příspěvek >
Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012
Děkuji všem za reakce. Ten kratší pahýl každopádně zkrátit zkusím, už jen proto, aby nebyl otvor tak vystaven dešti. Poté obě dutiny nadkryju a oberu od poškozeného dřeva, následně zatřu nějakým přípravkem. Čas ukáže více, pokácet se... celý příspěvek >
Razantní prořez staré jabloně, 20.11.2012
Děkuji za reakce. Večer jsem každopádně dám pár fotek pro představu, ale dám na vás.
Ten stávající pahýl budu muset pokrátit na 100%, časem by se prohnil až na kmen a to by byl konec. Bohužel ho předchozí "řezač" říznul tak, že na řeznou plochu pršelo. Tu rodící část bych právě zachránit chtěl, nejde třeba onu dutinku nějak... celý příspěvek >
Dotaz na prořez jabloně. Bohužel nemám fotku, v nouzi dodám. Mám u chalupy po rodičích jabloň, široký kmen vysoký asi 150cm, dělí se na dvě tlusté větve. Starší strom, ale rodí perfektně, obě větve široké v základu cca 30cm. Jedna větev se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika