Příspěvky uživatele - 122.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malotraktor Tip Robot zkusenost, 19.9.2012
Diky za zkusenosti, dost mi ztizily rozhodovani ;-), ktere se uz uz priklanelo k Robotovi. Zeptam se jeste na jednu vec - prislusenstvi obota je kompatibilni s Agzatem ci Vari? Kdyby me, nedej boze, potkala situace, kdy se stroj pokazi a uz se nebude... celý příspěvek >
Malotraktor Tip Robot zkusenost, 17.9.2012
DIk za odpoved, zacnu od konce, stabilizator uz take pouzivam, k tomu mi bylo porazeno OMV Carrera 100 - pry je bez bio slozek a tim vydrzi vyrazne vic - neznam do puntiku legislativu, myslel jsem si, ze do vsech benzinu musi byt pridano - ale... celý příspěvek >
Malotraktor Tip Robot zkusenost, 17.9.2012
Diky za radu, prave i proto se snazim sehnat zkusenost od nejakeho realneho uzivatele tohoto stroje. Zkrachovat muze mala i velka firma, ze se nekdo ujme delani nahradnich dilu ci bude produkovat temer to stejne se da cekat jen u vyrobku vetsi... celý příspěvek >
Malotraktor Tip Robot zkusenost, 15.9.2012
Dobrý den, stojím před rozhodnutím jaký malotraktor pořídit, o Vari, Agzatu se toho da najít poměrně hodně, nicméně o Robotovi od Tip-u jsem nenasel skoro nic. Nemáte někdo zkusenost s těmito traktůrky? Kvalita, ovladatelnost, vhodnost pouziti k... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika