|
Příspěvky uživatele - 51.191
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2012 To su tie ciarky na dne. Drhne o ne nehet a medzi prvym a druhym chladiacim rebrom odhora minimalne jedna vychadza az na povrch. Aj ked len vlasova, je valec v prdeli :-/ Len si myslim, ze praskliny uz museli byt skor ako sa zadrel piest. Preto... celý příspěvek > |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2012 :-D Viem ze valec je v celku s hlavou :-) ze je to jeden kus o hlave som hovoril iba preto, aby som popisal konkretne miesto prasklin. :-) Klukovku nafotim :-) |  |
|  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.11.2012 Dakujem za reakciu. Povrch valca je zryhovany odhadom na pol az jeden milimeter. Pravdepodobne od kruhov. Pojde novy aj s piestom. navyse sa bude (podla mna) rovnomernejsie znova zabiehat. A co tie praskliny v hlave valca ?? Tie sa Veeeeeelmi... celý příspěvek > |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.11.2012  Tak som pilu konecne rozobral. Piest na strane vyfuku je otaveny a kruzky su zapecene, na strane nasavania je vsetko ok, hladke ako detska rit :-) Valec je na strane vyfuku oryhovany az hroza, navyse v hlave som narazil na praskliny drhne o ne... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|