Příspěvky uživatele - 108.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 16.11.2012
Super díky za rady a přehršel pil. To už si musím vybrat :) David
ještě koukám u Hitahi na tuto pilku. Ta mi přijde také pěkná - Hitachi CS40EM
To je pěkná cena :) Jen právě co jsem koukal na ty dolmarky, tak Dolmar 420SC je stále hozená v hobby pilách, jako farmářku (co koukám třeba na NAMIR.CZ) tu je PS-460, proto jsem primárně uvažoval o tomto či vyšší modelu. Je také drařší jen o pár... celý příspěvek >
Děkuji za rady. Juknu na to Z toho jsem vyrozuměl že mé prvotní návrhy pil jsou spíše jako doplňkové pilky a na pořez na zahradě stačí, ale na to kácení rači vyší řadu. Juknu na to díky. David
Značky se striktně nedržím. Tyto jsem jen viděl na živo a slyšel jsem na ně chválu. Cenově jsou také dostupné. Ale nechám si klidně poradit i jinou :)
A jakou jinou pilu by jste mi doporučil? Jak jsem psal pila bude využita na řezání palivového dřeva (soušky v lese do max 30cm jak tvrdé tak měkké dřevo + seřezání na zahradě) Počítám že se s ní nařeže opravdu maximálně 15-20 kubíků za... celý příspěvek >
Do dolmarky :)
Děkuji za rychloureakci. Koukal jsem po té Hitachi, protože má také slušný výkon 2.1KW a celkem pěkně se drží. Co jsem koukal, tak se řadí také mezi profi pily a má již kovové chasi. U ní mě zaujala hlavně i cena protože se dá jak ta 38 tak 45... celý příspěvek >
Dobrý den, Také jsem nyní v rozhodování o motorové pile. Nyní již mám jen 4 kandidáty a potřeboval bych poradit od odborníků :) Pila je určená na přípravu palivového dřeva 10.15 kubíků a kácení soušek o maximálním průměru 30 cm (Jak měkké... celý příspěvek >
Zazimování lilií vysazených v záři 2012, které nám v říjnu 2012 vyrostly, 24.10.2012
Dobrý den, v Olomouci na srpnové flóře 2012 jsem s manželkou koupily tři cibule lilií, které jsme 1. týden v září vysadily na zahradě. Cibule byly vysazeny do hloubky 2,5 velikosti cibule, a jsou na slunném místě. Stín na místo vysazení částečně... celý příspěvek >
Typy solárních ohřevů, 30.5.2011
Zdravím, máte někdo zkušenost s tímto typem soláru - typ1 - solární ohřev Slim 180 ? Cena je příznivější a lze ho snadno rozšiřovat nebo je tento kvalitnější - typ2 - solární ohřev vody k bazénům 1,8m2. Ohříval by bazen o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika