|
Příspěvky uživatele - 225.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej, 15.4.2013 Nevím, zda už to není s křížkem po funuse, ale doporučuji velkou dávku opatrnosti při užití různých přípravků pro dekarbonizaci. Většina jich obsahuje hydroxid sodný či draselný a ten se, jak známo, nemá rád s hliníkem. Rozhodně nezkoušejte... celý příspěvek > |  | Homelite CSP 4518, 12.11.2012 Ale takhle to berete úplně špatně. Není to o tom, že nechci slyšet jiný názor. Ba naopak. K napsání tohoto názoru jsem se odhodlal až po několiakletém čtení tohoto fóra a mimojiné i Vašich (četných) příspěvků. Ty úpravy na pilách stran bezpečnostních... celý příspěvek > |  |
|  | Homelite CSP 4518, 12.11.2012 Tak jelikož jsem se dnes po několika letech pasivního čtení rozhodl i napsat něco z vlastní zkušenosti, udělám tak u tohoto tématu. Předem se omlouvám za vytahování starého topicu, ale zakládat nové téma mi příjde nepatřičné a sem to svým způsobem... celý příspěvek > |  |
|
|
|