Příspěvky uživatele - 88.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chrudimská, 4.5.2013
Tři roky staré hodnocené je vyčpělé.Od té doby se toho změnilo více. Švestky v sezoně 2011-Nepřesvědčily Čačanská najbolja, Chrudimská, Empress, Herman, aj. Nevydařily se jindy spolehlivé Wangheimovy. Královna Viktorie, Dabrovická,... celý příspěvek >
Chrudimská, 4.5.2013
Je to trochu vytržené z kontextu, protože jsem porovnával Chrudimskou s polskou odrůdou Dabrovická.Obě by mohly dozrávat ve stejnou dobu, a obě můžou být chutné,i když né moc tolerantní.Pán Vysloužil se moc pochvalně o ni nevyjadřoval-"tak jakože... celý příspěvek >
Suncrest (dotaz), 4.5.2013
Osobně si myslím, že pan Mirek vlastní Fairhaven se zvonkovitým květem.Napovídá tomu fialový nádech slupky.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013
Zrovna v těchto dnech vyšel článek,podle kterého včelu medonosnou naučili hledat miny, a jiné výbušné nástražné zařízení.Učili je způsobem, že jim dávali lákavou potravu spojenou se střelným prachem.Tak se milá včela naučila že tam kde je vůně... celý příspěvek >
Gala, 3.5.2013
Je slabě rostoucí, navíc na M27 to není zrovna nejšťastnější řešení-možná tak na husto do stěny.Po čtyřech létech ještě květy, ani plody neukázala.Udajně sladká, ale rezistent to není.
TopTaste?, 3.5.2013 Obsahuje fotku
Na Toptastu je velmi sympatické, že stromek na wang.,krymsku, nebo jiné zakrslé podnoži ukáže květy velmi brzo, a to i po přeroubování.Vždy jsem si myslel, že v tomto ohledu je rekordmanem odrůda Jojo, ale není to tak.Oba stromky Toptastu (asi... celý příspěvek >
Jak ostříhat meruňku a broskvoň?, 3.5.2013 Obsahuje fotku
Tak si vypěstujte kmínek, jaký chcete-jak snadné.Ale musíte vědět, co děláte, jak stromek zareaguje.Chce to odvahu.Uříznout cca 80-90CM, a z nových výhonů zapěstovat, a tvarovat nový.Platí jen pro meruňky, které pouštějí výhony velmi ochotně,a ještě... celý příspěvek >
Suncrest (dotaz), 2.5.2013
No pane Waltře věřte mi, že při mých častých nutkáních převlékat se do kostýmu Střihorukého Edvarda, a dělat opravdu řádně výchovný řez stromku před jeho nástupem do plodností budu muset čekat o nějaký rok déle, abych se dozvěděl, jakýmže typem... celý příspěvek >
Bum ho do palice, a máme tady rozpor jako hrom.Je to jak rána z čistého nebe na hlavu nic netušijicího řidiče, který jede s dobrým úmyslem obcí stovkou bez řádných osvědčení, a začnou ho obtěžovat protivné semafory. Takže jaké typy květů lze... celý příspěvek >
Je potěšující, že někteří řadí Suncrest mezi nejlepší odrůdy vůbec.Ale zajímá mě jiná věc.Jak už jsem psal výše, tak mi na podzim dorazily dva stromky broskvoní bez řádného označení, a proto nevím, která je která.Je to nešvar některých prodejců-Na... celý příspěvek >
Spring Crest, 30.4.2013
V roce 2007 jsem měl podobnou nepříjemnou zkušenost.I zachtělo se mi stromečků Čačanské rodné, a Tophitu-dneska na netu běžná věc, ale v té době toto u nás nešlo sehnat.Rozjel jsem se tedy do Droždína k Pražákům.Necelé tři kilometry před odbočkou z... celý příspěvek >
Spring Crest, 30.4.2013
On když člověk hledá, tak najde... ale zdá se že on nenašel,proto dneska jel na jižní moravu do Slupu, aby se po cestě nechal oslňovat jakýmsi oným -major Terazky tomu říkal-"čudným bazmekom",že je to tak pane Petře.Jel jste dneska do Okoplantu?
Spring Crest, 30.4.2013
Velice mě těší, že jste Petře uhodl můj "záměr "zpestřit náš pobyt zde na foru hrou -hledej, a možná najdeš.Trocha vzruchu z jednotvárné šedi nezaškodí.Protože jste jakštakš obstál v disciplíně aktivity-však zřejmě proto jste založil vlákno-zásilkový... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 29.4.2013
Tak u mě se chystájí kvést pětileté třešně na coltu-Regina, Těchlovan,které jsou nabité květními pupeny.Každým dnem čekám vystřel z Aurory, jako povel k útoku na palác bílou barvou.Taky Rivan něco ukáže, ale moc toho nebude, protože jsem ho loni moc... celý příspěvek >
Zásilkový prodej ovocných stromků, 17.4.2013
Slivku Topfirst v Plantexu vehementně odporůčajů asi tak stejně jako slivku Jojo.To je v celku pochopitelné, pretože keď väčšina zákazníkov zjístí co jsou zač, ani to jim už niepomože.Nyní to ještě jsou relatívně zajimavé novinky. Řekl jste to... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika