Příspěvky uživatele - 88.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mladičká jabloň a plody, 6.6.2013
Přiznám se, že jsem i já letos takhle zhřešil, ale na dvou letošních mladých Rozelách se to kupodivu zatím nijak špatně neprojevuje, a plody se zdárně vyvíjejí při současném adekvátním přirustání výhonů.Nepotřeboval jsem vyzkoušet zda plody dozrají,... celý příspěvek >
Čačanská rodná, Katinka, 6.6.2013 Obsahuje fotku
To jste mi pane Mikeši řečeno sportovní terminologií vzal trochu vítr z plachet, ale to nevadí, je to tak dobře.Navštívil jsem ten Institut za voćarstvo, Čačak,a opravdu se na jejích stránkách vyskytuje toto zdělění.V tom případě už nebudu vehementně... celý příspěvek >
Čačanská rodná, Katinka, 5.6.2013
Ta moje holka neposlušná si letos usmyslila, že mi ukáže zač je toho loket.Přemloval jsem ji sice, ale nedala si to rozmluvit, tak jsem ji nechal.Myslím tím Katinku, která je těsně v předpubertálním věku.Takové jsou nejhorší, protože vždy udělají... celý příspěvek >
Čačanská rodná, Katinka, 5.6.2013
Používejte pane Petře knižní publikaci Jan Blažek a Václav Kneifel, Pěstujeme slivoně (z roku 2005) podle libosti-povoluje se,ale ta informace o Čačanské rodné je tam uvedena chybně.V pomologií, Ve velkém atlasu odrůd ovoce a révy, a i ve starších... celý příspěvek >
Čačanská rodná, Katinka, 4.6.2013
Tak to jste mě davide trochu potěšil, protože jestli Toptastu chybějí "jen" nějaké kyselinky, a jinak bude ohledně chuti výborná, tak ji i přes dobré ohodnocení pana Suse stále budu považovat za perspektívní, a klidně ji budeme s panem Petrem z P... celý příspěvek >
Vlaška končí, 3.6.2013
Někde jsem četl o ozdravění roubovacího materiálu od víru PPV ponořením do vody o určité,ještě přípustné  teplotě, a na tak dlouho, aby se rouby nezničily.Do vody,nebo do roztoku proto,aby se lépe podařilo udržet konstantní teplotu.Svůj vliv... celý příspěvek >
Vlaška končí, 2.6.2013
Tak to děkuji za pochvalu.,ale člověk to dělá hlavně pro sebe že?Sám sice proti pilatce nezasahuju, protože u mě zanechává zanedbatelné škody, a provede tolik potřebnou probírku.Ale proti obalečum, a speciálně proti mšicím zasahuju i vícekrát, a zdá... celý příspěvek >
Vlaška končí, 2.6.2013
No pane Wendy, možná na tom něco bude, že se u nás ,na severní Moravě mravencům kromě kožichu už nechce navíc nosit i shnilé mšice,protože nezaznamenávám větší nákazu PPV na svých peckovinách.Spíše žádnou.Samozřejmě že v širokém okolí jsou asi... celý příspěvek >
Karola, 2.6.2013
Máte pane Wendy na jižní Moravě netušené možnosti se staršími, lahodnými sortami meruněk ať už jsou určeny přímo ke zpracování, nebo i k jídlu.Někdy bych se nechal unášet na takové chutné meruňkové vlně večerem ke spánku, a už se neprobudit... no... celý příspěvek >
Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 2.6.2013
Nevím zda by se mohlo jednat o chybějící kompaktibílní opylovač poblíž, nebo problém nedostatečného prorůstání pylu do semeníků z důvodů nedostatku boru.Tento jev tady vice rozšířil pan Vinšálek, který na podzim stříká pupeny nějakým roztokem boru,... celý příspěvek >
Vlaška končí, 1.6.2013
Možná, že můžete dál snít svůj sen o královně Vlašce, protože máte dobrou náhradu za ní.Nemyslím tím odrůdu Elena(Vlaška' x 'Stanley),ale odrůdu Topking (Čačanská najbolja x Italian Plum).Myslím si totíš, že Ten Italian Plum je synonymum pro... celý příspěvek >
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 1.6.2013
tak teď jste mě pobavil pane Petře, dobrý postřeh.Ale já jsem se nechal inpirovat pohádkou o dvanácti měsíčkách, a v zimě, v předstihu jsem vyslal Marušku do lesa pro Leskory.Ten les byl myslím někde na Záhorí, nebo tak nějak.Tímto samozřejmě ještě... celý příspěvek >
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 31.5.2013
Jak jsem mohl být tak slepý, a nevidět meruňkovou kvalitu, která se v Leskoře sama podbízí.Sám pořádně nevím, proč jsem si ji nepořídil už dříve, a né až teď.Asi proto,že je na trhu už profláklá,a to mě přivedlo k myšlence,že i zastaralá,ale není... celý příspěvek >
Karola, 31.5.2013
Pan Wendy, odrůdu Angomoa neznám, ale podle Vašeho popisu to bude specifická odrůda, která se asi běžně nevyskytuje.Při zběžném hledání jsem ji ani nenašel, ale kdybych takovou měl, jistě bych si pochutnal na marmeládě, právě padlé ze stromu.Jestli... celý příspěvek >
Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 30.5.2013
Springtime směřuje patrně na mě, ale musím konstatovat, že se zatím neozvali.Nevím, zda se objednávka ztratila, nebo ji připravují k expedici při podzimním termínu, nebo stromky teprve "dělají".Každopádně se kadeřavost velmi rozšířila i u mě.Moc mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika