Příspěvky uživatele - 206.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 4.12.2012
hnojila jsem zatím tekutým hnojivem a dnes jsem si koupila tyčinky tak jsem zvědavá jestli se to bude mým kytičkám líbit, máte někdo zkušnosti s tyšinkamí Pokon?
Jaké nasázet trvalky?, 11.11.2012
v záhonu s cibulovinami mám floxy různých barev -.kvetou celé léto
Pozná někdo prosím co to je?, 23.7.2012
je to letnička - Pryšec vroubený, Euphorbia marginata
Pozdní jarní mrazy, 13.5.2012
Ráno u Prahy mráz nebyl, nastěhovala jsem domů  a do skleníku všechny truhlíky a květináče co jsem měla už venku begonie, pokojové ibišky, fuchsie,durmany, kříny,kany-asi 60 nádob tak nevím asi půjdou zpět ven až v pátek potom už má jít teplota... celý příspěvek >
Zantedeschia - venkovní kala, 26.3.2012 Obsahuje fotku
předloni jsem poprvé koupila tyto  venkovní kaly, část jsem zasadila do země.část do nádob vykvetly všechny, hlízy jsem přezimovala v teplé místnosti, protože jsem si přečetla, že jim to vyhovuje, v dubnu už byly hodně narašené tak jsem je... celý příspěvek >
Oleandr po zimě, 16.3.2012
ještě budou mrazíky, vždyť je teprve březen ještě bych nechala oleandr doma i když to láká když je tak krásně jako bylo dnes
Květiny do truhlíků - jak na to?, 16.3.2012
ted na jaře vypadají v truhlíku hezky barevné primulky nebo plnokvété sedmikrásky v kombinaci s cibulovinami
Co vám právě kvete a raší, 7.3.2012 Obsahuje fotku
Už kvetou talovíny a sněženky
Lednová zahrádka, 9.1.2012
Moje zahrádka je nedaleko Prahy, Na některých místech koukají sněženky až 3 cm, kvete mi červený petrklíč, na komuli neznrzly vůbec loňské listy a na hortenzii začínají rašit pupeny, ještě pořád kvete měsíček a na nejpozdnějších chryzanténách zůstaly... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika