Příspěvky uživatele - 95.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chilli, 16.9.2014 Obsahuje fotku
Zalévám podle potřeby, jak vidím že zemina je suchá, každý den větrám a hnojím universálem, ale listy stále chřadnou, pomalu žloutnou a opadají, rostlinka se snaži znovu obrazit, ale padají a padají
Chilli, 16.9.2014 Obsahuje fotku
Opadávání listů u papriček 
Nemoc paprik, 16.9.2014
Dobrý den, na chilli papričkách se objevila nějaká nemoc listy žloutnou a opadají  ,rostlinky stále plodí, kořeny v pořádku, jsou hnojeny, i rošeny, první várky paprik v pořádku, nyní listy padají, místnost je denně větraná, průvan ale není,... celý příspěvek >
Co s muškáty?, 13.3.2013 Obsahuje fotku
Poradí mi někdo co s těmito muškáty? některé asi odešly, některé obráží a jeden ma takovýto výhonek?co s tím? pěstuji je poprvé a jsem z toho docela zděšena.Děkuji Monika
Probuzení muškátů, 13.3.2013
Dobrý den mám dotaz, mám převislé muškáty tyrolské, přes zimu byly na chladnějším světlém místě byly stále kontrolované, ale najednou začali schazovat listy vypadají jako by celé uschly pouze na jedné mateční větvičce vyrazil odenek.Nyní jsem je... celý příspěvek >
Puškinie, 6.11.2012
Dobrý den, Puškinii jsem koupila v Albertu -hypernově, mají tam výprodej cibulek alespoň u nás na Vysočině.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika