Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 16.2.2013
Já koupil jen jemnou zeminu na výsev, pro pikýrování míchám jemnou písčitou zeminu s kompostovou ze skleníku. Jižní parapety mohu využít jen velmi omezeně, na severních je pro klíčení chladno, stejně tak ve verandě kde se netopí, proto již nějaký ten... celý příspěvek >
Jarní výsev, 16.2.2013 Obsahuje fotku
Já něco už přepíchal do sadbovačů, něco budu nyní. Druhé přesazení do 2 dcl kelímků bude asi tak v březnu. Pár ukázek sazeniček.
Jahodnik, 16.2.2013 Obsahuje fotku
Delician už vyklíčil celkem slušně, Grandian zatím čučí - klíčí jen jedno semínko.
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 16.2.2013 Obsahuje fotku
100 W je pro mé pěstování už nepřijatelné díky ceně na energie. Grow LED žárovky se osvědčují a to mají jen každá 3W, 15W má vyhřívací podložka. Rostlinkám svítím celý den od 5 do 20 hod., je poznat že žárovka jim v tomto neustále zamračeném počasí... celý příspěvek >
Jarní výsev, 15.2.2013
Zatím bych je nechal a přepíchal až bude více světla.
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 14.2.2013 Obsahuje fotku
60 LED v kombinaci červená a modrá barva.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 14.2.2013
Přihlásíte se na svůj účet Pay Pal a odklepnete "Send money", jako příjemce zadáte tu mejlovou adresu kterou máte uvedenu u položky PayPal ve faktuře (ageeta@seemnemaailm.ee), a dále částku v euro (pozor, jako desetinná čárka je tečka). Dále... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 14.2.2013 Obsahuje fotku
Přidávám opět pro porovnání snímek toho jak rajčata díky nedostatku světla nerostou. Spodní snímek je dnešní, horní z 28. ledna. Rostlinky mají po více než 14ti dnech nějaké pravé lístky, jsou však tenké a čučí.  Tak hnusné dlouhé zataženo... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev, 12.2.2013 Obsahuje fotku
Co se afinity týče tak jsem nepozoroval že by docházelo k problémům při roubování na okurky u žádné ze čtyř Vámi výše uvedených podnoží. Sprinter by měl být úplně v pohodě, Tykev fíkolistou už nepoužívám. Atlas mi vloni na melounech hodně uhníval od... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 11.2.2013
Já jsem něco v sobotu přepíchal, již odpoledne se opět zatáhlo, začalo sněžit, nasněžilo na polykarbonát,  a ve verandě je zase šero celý den, stejně tak jako venku každý den... neroste to!!!  A žárovky z Honkongu stále... celý příspěvek >
Jarní výsev, 11.2.2013
Rajče potřebuje na klíčení alespoň 20-22°C, paprika ještě více, přísadu do skleníku jen v době kdy teplota v něm vyskočí alespoň nad 15°C.
Jahodnik, 11.2.2013
Tak to já jsem vyséval 2.února.
Jahodnik, 11.2.2013
A jak dlouho jste je držel od výsevu?
Mochyně peruánská, 11.2.2013
Mochyně mi již druhým rokem vyrůstá z vysemeněných plodů které spadly na zem. Roste to jako plevel, vysoká bývá i půldruhého metru, snažím se to vyklátit ale vždy někde nějaký plod dozraje. Mochyně mi smrdí ani mi nechutná.
Strom do dvora, 10.2.2013
Naprostý souhlas s panem PP.
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika