Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013
Zahradu mám tam kde řeka Dyje opustila Břeclav, je to v místech která byla každoročně zaplavována do doby než se udělala regulace řeky, což může být nějakých 40 let. Lužní lesy hned za žel. tratí jsou nyní zaplavovány spíše pomocí různých stavidel.... celý příspěvek >
Odrůda melounu do chladnější polohy, 3.3.2013
Nemusíte kupovat klipsy na roubování, můžete to i něčím svázat nebo dát sponku z prádla. Roubování není složité a chce to určitou šikovnost, ale už vůbec ne nějaké vymýšlení jak to udělat jinak, naroubovat to na něco jiné atd... Místo tykve... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 2.3.2013 Obsahuje fotku
Zahradu mám přímo u Dyje, jenže je pod hrází a navíc ohraničena betonovou zdí koridoru. Nadmořská výška je 158 metrů, půda je těžká s vysokou hladinou spodní vody, v okolí lužní lesy. Není to klasická spodní voda, ale voda která je jakousi spojenou... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 2.3.2013
Jak řešíte postřik větví které se budou zcela jistě střihat? Ne že bych je nechtěl ošetřit ale bohužel se jedná o větší stromky a tam už nedošplíchnu, zvláště pokud navíc fučí vítr. Ohlídal jsem to tady doma před barákem a u některých pupenů už... celý příspěvek >
Klíčení semen, 2.3.2013
Banánovník klíčí 2-3 měsíce, co se jiffy týče tak mám špatné zkušenosti, přímo negativní, už nikdy více.
Co vaše réva? (2013), 2.3.2013
K tomu není co dodat, u nás na jihu od 10.3. pokles na -6°, dnes v noci -5°C. Révě to sice neublíží, zatím ani nebyly teploty nějak extra vysoké, které by provokovaly do rašení. Příští týden však až 14°C ve dne, min. noční 3-4°C. Opět výkyvy jako... celý příspěvek >
Já jsem vyrazil stříkat, teplota 8°C, jasno, sluníčko ale všechen postřik letí vodorovně protože od rána zase fučí. Musel jsem to přerušit a teď čekám jestli přestane odpoledne foukat.
Já mám klasickou, já ji vloni koupil na Slovensku, ale jak se tak dívám na Netu tak je k dostání i Sulka bez "K". Podle mne to bude vše na jedno brdo jen to asi díky definici použití a názvu obchází nějakou tu debilní byrokracii.
Výhled na příští týden je celkem příznivý co se teplot nad nulou týče. Když už jsme v tom postřiku broskvoní, nebylo by již načase vrhnout se Sulkou na révu a pořádně ji poumývat?
Pokud zaschnul tak by to mělo být ok. Když prohlídnete stromky tak by měl být postřik vidět, pokud ne tak bych to stříkl hned. Dnes mi snad už konečně vyjde udělat první ošetření, zatím mrzne ale venku je jasno a bezvětří, jakmile vyleze to žluté tak... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 1.3.2013 Obsahuje fotku
Nějaké novinky z Anglie dorazivší minulý týden.
Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013
Zítra je pracovní den, doufám že v sobotu nebude moc mrznout, a taky doufám že řeka Dyje už nebude stoupat aby nebyla zahrada do týdne pod vodou.
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2013
No vidíte, a mě jejich Žluťásek vylezl v pohodě a 2 cm vedle něj vyseté Sluníčko ani ťuk. Jak praví klasik "stejné chyby, stejné známky", stejná miska, stejná vlhkost, stejná zemina, a včíl babo raď. 
Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013
Tento týden kuprikolem, za 14 dnů znovu měďnatým (Kuprikol, Kocide)  a za dalších 14 dnů třetí postřik, tentokrát Syllit, Delan apod.. Pokud by nastalo velké teplo a pupeny se začaly nalívat, tak se termíny mezi postřiky zkrátí nebo se vynechá... celý příspěvek >
Odrůda melounu do chladnější polohy, 27.2.2013 Obsahuje fotku
Roubované rostliny mívají bujnější růst, mohutnější kořenový systém, nejsou tak náchylné na výkyvy počasí. Není to však všelék, nenahradí teplo a slunce. Předpěstujte si sazeničky které byste koncem května dal ven na záhon, na zem dejte černou... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika