|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda melounu do chladnější polohy, 3.3.2013 Nezlobte se na mne, ale musím se zastat v tomto případě paní Jiřiny. Já také rád poradím ale tohle už bylo i na mne moc, proto i ta má reakce viz vedlejší diskuze o roubování. |  | Co vaše réva? (2013), 3.3.2013  Střihal jsem dnes u baráku a některé pupeny už se chlupatí. Moc už jim nechybí, slunce má sílu.
|  |
|  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 U nás bylo dnes krásně jasno, skoro bezvětří, ráno mrzlo. Teplota ve skleníku a u citrusů vyskočila až skoro ke dvacítce. Meruňkám se spíše daří na nějakém mírném svahu nebo vyvýšeném místě, tam kde se ani moc mráz nedrží, navíc ty moje klátila i... celý příspěvek > |  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 Já nemohu udělat strouhy, nemám kam vodu odvést, ta voda stoupá zespod a když už opadne tak ze země jde ještě dlouho vlhkost a s ní i související choroby a poškození, kořeny stromů navíc nedýchají. |  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 Pane mičurinec, a co mám dělat já když stromky stojí ve vodě? Srovnáváte nesrovnatelné, Vy zalít můžete, já mohu tak maximálně čumět. Nevím o kolik stromků pečujete ale nevidím problém v tom, že stromky jednou za čas pořádně zaleju, a taky to tak... celý příspěvek > |  | Roubování melounů a okurek 2012, 3.3.2013  Když jinak nedáte, tak tady máte fotky. Nesmíte ale věšet rostliny po naroubování hned na přímé slunce. Nejlépe do stínu trenýrek.
|  | Roubování melounů a okurek 2012, 3.3.2013  Tak takové neznám, používám viz foto. |  | Roubování melounů a okurek 2012, 3.3.2013 Budu Vám oponovat, pokud ty bílé klipsy jsou ploché, tak nejsou moc vhodné protože stisknou stonek, co se týče těch čínských (asi to budou čínské) tak jsou úplně v pohodě, nepraskají, mají ocelové pérko, dá se nastavit síla stisku, mám je už... celý příspěvek > |  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 Já to vidím podobně, nejvíce mokrem trpí broskvoně, jabloně už méně. Vy je můžete zalít, já jim vodu odebrat ne, co je lepší? |  | Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 3.3.2013 Pokud budou desky dutinkama směrem po spádu tak by se měly dát do sebe sesadit a žádná mezera nevznikne, u velké plochy jsou na to různé sesazovací profily. |  |
|  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 Pokud nepřijde potopa přímo v sezoně tak to není tak hrozné, bohužel stromky se s tím musí poprat samy. |  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 Zdravíčko pane Wimpi! Origoš smáčedlo používám spíše na menší rostliny nebo na rostliny kde provádím ošetření proti sviluškám nebo jiným škůdcům, rostliny s listovou plochou. Tam je poznat že listy jsou rovnoměrně pokryty vrstvou postřiku. Na postřik... celý příspěvek > |  | Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 3.3.2013 Děvočka bohatě vyhání do zálistků, stačí pak jen vylomit a zakořenit. |  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 Tak se staví po česku, je to k ničemu, je to drahé ale rozhodující je kolik z toho kápne. |  | Už postřik na kadeřavost?, 3.3.2013 Předpověď na následující dekádu se zlepšila a minimální teploty jsou nyní na +1°C, max až na 14°. Pokud to bude pravda tak asi budu muset krátit rozestupy mezi ošetřením na jeden týden nebo druhý postřik mědí vynechat. Při těchto teplotách se to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|