|
Oleoekol, 12.3.2013 Např. Přezimující škůdci 2,4g+10ml/L/CR/ je nějaká náhrada, asi to bude to samé.
|
 |
Mrazy v březnu 2013, 11.3.2013 Už je tam na 16.3. pro Břeclav zase -12°! , pro Mikulov némlich to samé. |
 |
|
 |
Mrazy v březnu 2013, 11.3.2013  Moc to na fotkách vidět není, telefon nedokáže zaostřit, ale např na nektarince jsou již pupeny v "pohotovosti", nejvyšší čas na závěrečný postřik, pokud tedy již není pozdě. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 10.3.2013 Na YR došlo oproti podvečeru ke změně k lepšímu o dva °, 16.3. už má být "jen" -11°C, 18.3. +18°C!!! Předpověď je předvolená pro Břeclav. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 10.3.2013 To oteplení bylo moc velké a jestli bude těch -13° tak to bude průšvih. Snad zůstane zataženo a teploty nepůjdou tak dolů. |
 |
Ildi neklíčí, 10.3.2013 Vyhoďte to a kupte novou várku od jiného výrobce, vloni jsem měl ten samý problém. Ildi je jak plevel a klíčí velmi dobře. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 10.3.2013 Broskvoně i třešeň jsou již tak narašené, že mám z ochlazení velké obavy, angrešt a rybíz se zelená, kiwi a réva slzí. Dnes jsem narychlo postříkal po týdnu mědí ale teď už zase chčije, doufám že to alespoň zaschlo, třetí ošetření broskvoní už přijde... celý příspěvek > |
 |
U vám také raší česnek?, 10.3.2013 Včera ráno ještě nic a dnes odpoledne už bylo pár špiček česneků venku. Sadil jsem před vánoci, soused ze zahrady o dosti dříve a má ho hodně venku již delší dobu, odhaduji až na 10 cm. Teploty ty se drží ve dne v noci 4 - 8°C, sice je zataženo ale... celý příspěvek > |
 |
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 9.3.2013 Chystám se pomalu roubovat rajčata a tak jsem pídil po nějakém dalším info. Na snímku je časová osa co se růstu, světla a vlhkosti týče na tomto videu zase postup kde se s roubováním vážně, ale doslova vážně ne_ere. |
 |
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 6.3.2013 Srovnávat španělská rajčata, pěstovaná na chemii, za umělého osvětlení, sklízená za zelena s rajčetem které mi roste doma ve skleníku a svítí na něj slunce, je poněkud nevhodné. |
 |
|
 |
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 6.3.2013 Rovněž se přikláním k názoru že by se rajčata neměla dávat společně s paprikami nebo okurkami spíše z důvodu různých nároků na prostředí než že by nebyla dobrá. Do skleníku papriky s okurkama, rajčata dejte ven na záhon nebo do nádob. |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 5.3.2013 Já např. kuprikol uchovávám ve sklepě ve tmě. |
 |
Sázení a předpěstování kukuřice - prosím o rady, 5.3.2013 Kde a jakou kukuřici chcete sázet? |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 4.3.2013 Chtěl jsem ji dnes koupit ale bohužel není, a nebyla ani Superstar kterou mívám každý rok, nebyla ani tykev fíkolistá na kterou asi letos okurky naroubuji. Melounové podnože mne na okurkách vloni docela zklamaly. Zkusím ji a uvidím kdy bude nasazovat... celý příspěvek > |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 3.3.2013 Já jsem to zkoušel venku s krátkýma hadovkama od Sema předloni, ale moc se jim nedařilo. Vyvazoval jsem je na špagát ale plody byly moc tlusté, bylo jich velmi málo, prostě nebylo to on a tak jsem rostliny zlikvidoval. Dával jsem pár rostlin i... celý příspěvek > |
 |