|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 Jako za starých časů to ano, avšak ne jen březen a duben ale i leden a únor. Při patnácti-dvaceti stupních tepla těžko bude "únor bílý, pole sílí"
Pokud by již 14 dnů nebyly narašené pupeny stromů, tak by snad ani ty mrazy nevadily. Jestli... celý příspěvek > |  | Roubování melounů a okurek 2012, 26.3.2013 Paní Jiřino, zkuste směřovat vpich šikmo pod jeden děložní lístek podnože tak, aby špička párátka vylezla ven. Poté roub zasuňte aby i jeho špička vykoukla ven. Takhle jsem to vysledoval na videu (od cca 3´30"). Možná je to proto aby se potkaly... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Má celkem měkou slupku, silnější stěny, vodnatá není, ale ani není "suchá", je dvoukomorová a nepraská, vydrží na keři hodně dlouho, její vlastnosti jsou velmi vyvážené. Je to opak odrůd typu Cherrola, Idyll nebo Ildi, které jsou šťavnaté, mají tenší... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013  Půllitry zaberou 2x tolik místa a dle osobních zkušenosti vydrží i v těch dvoudecových úplně v pohodě. Studené zahrady se nebojte, já je mám během některých nocí i v pěti stupních (momentálně mají 6,9°) a vypadají velmi dobře. Teď už jen čekám aby... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Už bych je nepřesazoval, pokud máte možnost tak do většího chladna a světla, otuží se a nebudou vytahovat. Při první příležitosti s nima ven, na přímé jarní sluníčko však pozor. |  | Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013  Sl. děvočka je velmi ranná odrůda hodícím se hlavně na venkovní pěstování. Je to keříčková odrůda která běžně dosahuje výšky metr a půl. Rodí bohatě i v květináči, klidně ji můžete vyvazovat na tři výhony (viz snímky), pokud ji ale "popustíte uzdu"... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Suttons, tak to by neměl být žádný "překupník" ale jeden nikdy neví. Vydržte. |  | Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Tomatoberry - ne není to odrůdou, je to "normální" rajče.
PS. od koho (od jaké firmy) máte semena? |  | Melounoviště 2012, 26.3.2013 Sprinter je v pohodě na melouny i okurky. Jen se musí vysévat asi týden po melounech protože má mohutnější růst než Atlas (ten vysévám tři dny po melounech). |  | Pěstování rajčat 2013, 24.3.2013 Klasický typ rajčete které mne ničím nezaujalo. |  |
|  | Vytáhlé sazenice, 24.3.2013 Letos beru zeminu ze skleníku, ze záhonů, z "polí", z loňských květináčů od rajčat a míchám ji s perlitem, popř. pískem. Mám problém s klíčením některých semen, ale to vidím na špatná semena, protože v jedné zemině něco klíčí, něco hůř, něco později,... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 24.3.2013 Co ledoví muži? Vloni se courali na třikrát až do konce května, jak banda bu... tů . Pomrzla většina révy, všechny broskve a nektarina, třešeň, hrušky ani jeden plod, sklidil jsem jen pár jablek a minikwi.
|  | Neroubované okurky, 24.3.2013 Klidně tam nějakou dejte již začátkem dubna. |  | Vytáhlé sazenice, 24.3.2013 A jak začnou schnout? Kdyby mi prodejce, navíc šlechtitel řekl, že to mohou dělat plastový okna, tak v životě od něj nic nekoupím.
Čaruji s rajčaty všude možně, na slunci, ve stínu, vše za plastovýma oknama, pikýruji v době kdy mají... celý příspěvek > |  | Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013  U nás o něco méně než včera. Vzhledem k rozdílu 2-3° do mínusu oproti zástavbě, to odhaduji na -6 až -7°. |  |
 |
|
|
|