Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013
Jako za starých časů to ano, avšak ne jen březen a duben ale i leden a únor. Při patnácti-dvaceti stupních tepla těžko bude "únor bílý, pole sílí"  Pokud by již 14 dnů nebyly narašené pupeny stromů, tak by snad ani ty mrazy nevadily. Jestli... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek 2012, 26.3.2013
Paní Jiřino, zkuste směřovat vpich šikmo pod jeden děložní lístek podnože tak, aby špička párátka vylezla ven. Poté roub zasuňte aby i jeho špička vykoukla ven. Takhle jsem to vysledoval na videu (od cca 3´30"). Možná je to proto aby se potkaly... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013
Má celkem měkou slupku, silnější stěny, vodnatá není, ale ani není "suchá", je dvoukomorová a nepraská, vydrží na keři hodně dlouho, její vlastnosti jsou velmi vyvážené. Je to opak odrůd typu Cherrola, Idyll nebo Ildi, které jsou šťavnaté, mají tenší... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Obsahuje fotku
Půllitry zaberou 2x tolik místa a dle osobních zkušenosti vydrží i v těch dvoudecových úplně v pohodě. Studené zahrady se nebojte, já je mám během některých nocí i v pěti stupních (momentálně mají 6,9°) a vypadají velmi dobře. Teď už jen čekám aby... celý příspěvek >
Už bych je nepřesazoval, pokud máte možnost tak do většího chladna a světla, otuží se a nebudou vytahovat. Při první příležitosti s nima ven, na přímé jarní sluníčko však pozor.
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Obsahuje fotku
Sl. děvočka je velmi ranná odrůda hodícím se hlavně na venkovní pěstování. Je to keříčková odrůda která běžně dosahuje výšky metr a půl. Rodí bohatě i v květináči, klidně ji můžete vyvazovat na tři výhony (viz snímky), pokud ji ale "popustíte uzdu"... celý příspěvek >
Suttons, tak to by neměl být žádný "překupník" ale jeden nikdy neví. Vydržte.
Tomatoberry - ne není to odrůdou, je to "normální" rajče. PS. od koho (od jaké firmy) máte semena?
Melounoviště 2012, 26.3.2013
Sprinter je v pohodě na melouny i okurky. Jen se musí vysévat asi týden po melounech protože má mohutnější růst než Atlas (ten vysévám tři dny po melounech).
Pěstování rajčat 2013, 24.3.2013
Klasický typ rajčete které mne ničím nezaujalo.
Vytáhlé sazenice, 24.3.2013
Letos beru zeminu ze skleníku, ze záhonů, z "polí", z loňských květináčů od rajčat a míchám ji s perlitem, popř. pískem. Mám problém s klíčením některých semen, ale to vidím na špatná semena, protože v jedné zemině něco klíčí, něco hůř, něco později,... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 24.3.2013
Co ledoví muži? Vloni se courali na třikrát až do konce května, jak banda bu... tů . Pomrzla většina révy, všechny broskve a nektarina, třešeň, hrušky ani jeden plod, sklidil jsem jen pár jablek a minikwi. 
Neroubované okurky, 24.3.2013
Klidně tam nějakou dejte již začátkem dubna.
Vytáhlé sazenice, 24.3.2013
A jak začnou schnout? Kdyby mi prodejce, navíc šlechtitel řekl,  že to mohou dělat plastový okna, tak v životě od něj nic nekoupím. Čaruji s rajčaty všude možně, na slunci, ve stínu, vše za plastovýma oknama, pikýruji v době kdy mají... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013 Obsahuje fotku
U nás o něco méně než včera. Vzhledem k rozdílu 2-3° do mínusu oproti zástavbě, to odhaduji na -6 až -7°.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika