Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už postřik na kadeřavost?, 31.3.2013
Tu písničku neznám a do zpěvu mi není. Možná by mi bylo, kdyby pupeny na těch stromech nebyly narašeny a nehrozilo že opět přijdu o úrodu. Pokud bude jedinná moje činnost pustit soba na pastvu nebo jít sundat sušenou rybu ze špagátu aby bylo co k... celý příspěvek >
Vytáhlé sazenice, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Začínám mít problémy s přísadou melounů, na klíčení musí mít teplo ale nejsem schpen jim zajistit dostatek světla, a tak se vytahují. Posledních pár dnů je opět šero, šero a ještě jednou šero, navíc teďkom polykarbonát na střeše verandy zapadl... celý příspěvek >
Banánovníky začínají usychat, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Přesadil jsem ho, rosím ho a občas přihnojuji, má se k světu a metrové listy.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Krmení a pozorování té drobotiny je právě nyní jedna z mála věcí která se dá dělat.
Už postřik na kadeřavost?, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Tak prozatím nemám ponětí kdy se k tomu závěrečnému postřiku dostanu.   Takhle teď vypadá jaro na jihu Jižní Moravy.
Neklíčivost semen paprik, 29.3.2013
Tak to jsem z toho janek.
Když beru v úvahu že vlastní semena z vlastní sklizně klíčí jak o dušu, tak mám obavy že tomu bude na vině nekvalita kupovaných semen, bohužel.
Reakcí tu máte už spoustu, stačí jen číst. Papriky - klíčivost semen
Vytáhlé sazenice, 29.3.2013
Mají víc tepla jak světla. Jakmile vyklíčí tak je dejte na okno do chladnější místnosti.
Rajče Albertovské žluté?, 29.3.2013
Zkuste žlutou Citrinu, ta je běžně ke koupi (Moravoseed-Nohel) v supermarketech, je dobrá.
Pěstování rajčat 2013, 29.3.2013
Růst rostlin může být jak determinantní, tak indeterminantní. Primární výhony rajčat vytváří nejdříve 5-10 listů a potom vytváří hroznovitá květenství. U indeterminantních odrůd rostou výhony pořád dál a květy se vyvíjí po stranách hlavního výhonu... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 28.3.2013
Je to otázka rychlosti rašení pupenů. Pokud by hrozilo že už nestihnete třetí (Delan, Syllit...) provést, tak je lepší druhý (místo mědí) udělat těmito prostředky. Další možností je zkrátit termín mezi ošetřením na týden, opět dle situace. Já mám... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 28.3.2013
To se jednalo o kupovaný "kompost" z kompostárny a o koňský hnůj. S kupovanými substráty jsem zásadní problém neměl. V poslední době kupuji víceméně jen jeden obyčejný (75 l za 99,- v akci) u stále stejného prodejce. U malých balení na výsev a... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 28.3.2013
Určitě, pupeny snad ještě nemáte narašeny. 
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013
Jedná se o tuto cibuli Globo. To jste měl napsad hned, většina měla jistě na mysli běžnou cibuli.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika