|
Stáří benzinu do pily, 6.4.2013 Dávat víc oleje nemá smysl. Maže stejně, motor jen víc kouří a usazuje se karbon. Používají se taky M6A oleje a M6AD. Nutno rozlišovat. Do motorových pil nepatří. Úplně vražedné pro motor je jezdit na M6A a po čase tam nalít M6AD. Olej s aditivem... celý příspěvek > |
 |
Treba planty rajcin uz presadzat, nevadi drobna muska?, 4.4.2013 Mušky se rojí ze zeminy, pozor na malé červíky kteří škodí nejen na mladých rostlinkách ale i na klíčících. |
 |
|
 |
Jahodnik, 4.4.2013  Z balení Delicianu mám asi 9 rostlinek, z Grandianu s bídou 2. Něco mi i zlikvidovali červíci mušek ve stadiu klíčení!!!
|
 |
E-shop KPR, 3.4.2013 Předmět: Re: order [cs] 217299
Ak chcete vystavit fakturu, uctujeme poplatok 125 Kc/doklad. Fakturu posielame spolu s odoslanymi semenami.
Pokial chcete vystavit pred uhradou doklad (vyzvu k uhrade), poslite fakturacne udaje. Za vydanie... celý příspěvek > |
 |
Problém s paprikami, 2.4.2013 Přímému slunci bych se vyhnul do doby než obnoví růst. |
 |
Problém s paprikami, 1.4.2013  Měsíc od výsevu? Tipl bych si že budou starší. Teď bych je dal do tepla (22-25°) ať se vytáhnou, nepřelívat, nehnojit. Rostliny z nějakého důvodu nerostly do výšky, po 14ti dnech po přesazení by měl být vidět výsledek. To že shodily listy by nemělo... celý příspěvek > |
 |
Buráky - podzemnice olejná - arašidy, 1.4.2013 Ano, rozsadím je do kelímků (odhaduji za 14 dní) a po zmrzlých ven. |
 |
Problém s paprikami, 1.4.2013 Jak jsou staré? Nelíbí se mi růstový vrchol nebo spíše ten velký rozdíl mezi těmi velkými listy a vrcholem. Jako by rostlina omezila růst do výšky a věnovala se jen těm čtyřem listům. |
 |
Buráky - podzemnice olejná - arašidy, 1.4.2013  Já vysel celou loňskou sklizeň a klíčivost 100%. |
 |
Výsadba třešně do kompostu, 1.4.2013 Já ji dával do kýble do obyčejného zahradnického substrátu, ale jen na jeden rok, pak šla i s balem do země a zatím se jí daří dobře. |
 |
|
 |
Problém s paprikami, 1.4.2013 Podle jejího celkového vzhledu, podle růstového vrcholu. Jak jsou rostliny staré, stonek dole se mi jeví "dřevnatý"? |
 |
Problém s paprikami, 1.4.2013 Nemáte fotku před přesazením? Ta paprika vypadá velmi špatně, myslím že nerostla a tipuji že je již starší. |
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 1.4.2013 Jen nezapomeňte že Děvočka je determinantního růstu a tudíž je jí to dáno, ale Nasťa inteterminantního, stejně jako Black Cherry. U tohoto způsobu pěstování ale nevynikne krása plodů Nasti sl.. |
 |
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 1.4.2013 Někdy se stane že při přepichávání paprik nechám dvě rostlinky v jedné buňce a i tam je vidět že ten "pár" je oproti ostatním poloviční. |
 |
Vytáhlé sazenice, 31.3.2013  Ano, jsou určeny na roubování a půjdou do skleníku. Podnože jsem musel dát do chladna aby se též nevytahovaly. |
 |