|
Vilma neroste, 24.4.2013 Možná by bylo lepší seříznout stonek ve zdravé části a dát do vody znovu zakořenit. |
 |
Co vaše réva? (2013), 24.4.2013 Réva se začíná zelenat, řízky doma v perlitu koření a Kišmiš L. před barákem nasazuje na první květy. Krom jedné italské odrůdy, která zatím jen slzí, raší všechny keře, některé mají již několikacentimetrové výhony. Prozatím vládne velká spokojenost,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vilma neroste, 23.4.2013 Přesadit, rostlina má nejspíše mokrem poničené kořeny, nehnojit. |
 |
Rajče "Skvrnitý říman"?, 22.4.2013 V žádném případě Vás nechci odrazovat, píšu jen své poznatky a názory na rajče. |
 |
Portál rostlinky.cz (rastlinky.cz), 22.4.2013 V Břeclavi žádný takový podnik neznám, 690 02 je hlavní pošta a PO BOX podle mne slouží jen překupníkovi ze Slovenska jako křoví.
Telefonický kontakt: 533 312 793 je brněnské číslo a provozovatel Slovák.
něco z jejich stránek...
100%... celý příspěvek > |
 |
Rajče "Skvrnitý říman"?, 22.4.2013 Vodnaté, tenká pevná slupka, slabá stěna. |
 |
Sázení rajčat, 21.4.2013 Nedovedu si představit 4 rostliny v jednom kýblu. Voda musí v letním hicu vyletět ze zeminy za chvíli. Mám problémy s jednou jednou rostlinou v kbelíku, ráno než vyrazím do práce proliju zeminu aby byla podmiska plná vody, a je to naknap když doletím... celý příspěvek > |
 |
Mravenci -> mšice, jak na ně?, 21.4.2013 Pokud je kůra hrbatá tak pásku ty bestie podlezou, nanáším Chemstop přímo na kmen v asi 5 cm šířce.. |
 |
Rajče "Skvrnitý říman"?, 21.4.2013  Já měl mmj. odrůdy Samocvet Lučistyj a Šerchan, a taky vypadaly lákavě. Bohužel po jedné sezoně skončily v "depozitáři" společně s Tigerellou a Rjabčikem jako jedny z nejhorších odrůd. Jejich nectnosti jsem již popisoval, zvláště Samocvet se celkem... celý příspěvek > |
 |
Kdy papriky a rajčata ven na balkon?, 21.4.2013 Všechno ven, čím dříve tím lépe, jen ať se otužují, jen pozor na ostré slunce, opatrně přivykat.. Pokud nebude hrozit pokles teploty pod pět stupňů tak se nic neděje, rostliny porostou pomaleji ale budou otužilejší. Mám ve skleníku přísadu všech... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Uzení makrel, 21.4.2013 Přidávám se k žádosti, chtěl bych to též zkusit. Mám rád klasické kupované uzenáče, a zajímalo by mne zda toho lze doma dosáhnout. |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 20.4.2013 Zhruba za týden by měly být vidět přírustky na roubech, pokud by bylo něco špatně tak roub začne uvadat. Jakmile začnete pozorovat že roub má nové lístky, začněte rostlinku pomalu odvykat od vlhkého prostředí. Pokud dáte petku pryč náhle tak se roub... celý příspěvek > |
 |
Kdy papriky a rajčata ven na balkon?, 20.4.2013 9° je krásná teplota, ven s nima, pokud by hrozily mrazy tak se sklidí dovnitř. |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 20.4.2013 Ještě tak na tykev fíkolistou, ale to je již krajní řešení. |
 |
Citrusovník, 19.4.2013 Tak to vypadá že se do dává do lavoru a citrusovník v něm "bere koupel" |
 |