Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kaderavost?, 12.5.2013
Tak po včerejší obhlídce mám podezření na napadení odrůdy Krasava. Původně jsem předpokládal že se jedná o kroucení listů díky mšicím ale při podrobnější prohlídce to vypadá na kadeřavost. Listy nejsou zabarveny do červena a to mne na dálku zmátlo.
Choroba rajce, 11.5.2013
A taky jsem psal že jeho využití je zapracovat ho do záhonů, a tam taky ten rok byl. Byl v půlmetru navýšeném záhoně, specielně vybudovaném pro jahody a ty v něm rostly jako divé. Letos po zimě jsem ho zrušil, protože musel ustoupit výstavbě... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 11.5.2013 Obsahuje fotku
Přikládám dnešní snímky.
Co vaše réva? (2013), 11.5.2013
Letorosty nejsou tak velké (jak u které odrůdy) ale už také nasazuje na květ. Spoždění je asi týden až dva. Pojedu dnes ještě sázet papriky do foliáku a tak se to pokusím nafotit.
Grilování na kameni, 11.5.2013
Žulový kámen na grilování mne vyšel u kameníka na nějaké tři a půl stovky, když ho postavím na čtyři cihly tak to splní úplně stejný účel, je to taky skládací a za zbylé dva tisíce si mohu nakoupit 15 kilo masa. 
Co vaše réva? (2013), 11.5.2013
Jestli by přišli Zmrzlí letos, tak to už pak museli chodit nonstop.
Co vaše réva? (2013), 11.5.2013 Obsahuje fotku
Kolik a kde? Tohle snad už nepomrzne. Foto ze včerejšího večera.
Roubování melounů a okurek 2012, 10.5.2013 Obsahuje fotku
Naroubované sazenice mám v krabici Samla s deklem z IKEA a tunel je samovýroba ze šponovacího plotového pozinkovaného drátu, ohnutého do oblouků a zapíchaného do země. Kvůli jednoduššímu přístupu k sazenicím je bílá textilie namotaná a napínána na 4m... celý příspěvek >
Mšice na paprikách?, 10.5.2013
Pokud to jde tak mechanicky prsty nebo tvrdou chemií.
Okurky - salátovky, 10.5.2013
A že si ty pásy nevyasfaltují, nemuseli by pak ani používat letadla a pásy by jim zbytečně nezarůstaly. 
Okurky - salátovky, 10.5.2013
Kdybych viděl jen ten druhý snímek tak bych se přiklonil spíše k variantě spálených mokrých konců od slunce, ale ten malý list na prvním snímku, nevím, nevím... K tazateli, odkud má strejda slámu na podestýlku?
Okurky - salátovky, 9.5.2013
Já bych si tipl že na vině je opět ten koňský hnůj, přesněji řečeno zbytky herbicidů v něm obsažené. PS: dnes jsem opět pozoroval postřikovací soupravu v lánu obilí, po kolikáté už letos, po čtvrté? Staré koleje nebyly ještě zarostlé...
Okurky do skelníku, 8.5.2013
Burpless tasty green F1 Novinka - Pro nás nový typ asijské tenké partenokarpické hadovky s výraznou bradavičnatostí. Vyniká jemnou a křehkou strukturou a výbornou chutí. Plody jsou 20-23 cm dlouhé a 2,5-3 cm široké. Vegetační doba je 58 dnů.... celý příspěvek >
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 8.5.2013
Zdravím taktéž! Dnes jsem objevil na broskvoni, u které čekám na zmátoření, náznak rašení na jednom pupenu. To by mohla být pozitivní zpráva, ze negativní považuji počet plodů na samosprašné třešni Samba na podnoži G5 zakoupené ve Slupu. Třešeň... celý příspěvek >
Bezsemené stolní odrůdy, 8.5.2013
Já  (BV, 158 mnm) vysazoval Rheu v roce 2009 a zatím jsem nesklidil ani jednu bobuli protože vždy to na jaře pomrzlo. Letos to vypadá že bych se mohl dostat do stadia bobulí, pokud to ovšem nerašilo z podnože protože se jedná o roubovanou... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika