Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vyhlíží úroda 2013, 22.9.2013
Tak to je síla!!! 
Jak vyhlíží úroda 2013, 21.9.2013
Vypadá to že Granny potřebuje pro dozrání stabilní počasí, což mu nabídnout opět nemohu, uvidíme co s ním dál.
Jak vyhlíží úroda 2013, 21.9.2013
Granny máme chvíli, vloni se sklidilo pár plodů, daly se do sklepa a když se později vzaly na konzumaci tak byly uvnitř kompletně hnědé. Co se odolnosti týče, tak patřily společně se Šampionem (ten byl nejvíce) k strupovitostí napadeným odrůdám.
Jak vyhlíží úroda 2013, 21.9.2013 Obsahuje fotku
Idared je každoroční držák.
Melounoviště 2013, 21.9.2013 Obsahuje fotku
Na zahradě a ve foliáku jsem to dnes sklidil, zůstal jen jeden plod ve foliáku.
Domácí víno - základní problémy, 19.9.2013
Už to bublá! 
Réva - draslík x hořčík, 18.9.2013
Dle knihy "Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné" kterou mám zrovinka před sebou, je na tom prvním snímku nedostatek hořčíku a na tom druhém (tmavé listy) nedostatek draslíku.
Melounoviště 2013, 18.9.2013 Obsahuje fotku
Je to paradox ale melouny se letos drží lépe než rajčata. Rajčatům sezona skončila, melounům vrcholí.
Domácí víno - základní problémy, 18.9.2013 Obsahuje fotku
Já vypresoval Kodrjanku, z jedné bedýnky na maso hroznů bylo 15 l šťávy, sladkost bohužel jen 10°. Dvě kila cukru spravily sladkost na 21°, dal jsem špetku Pyrosulfitu a už je to v butylce na kvašení, jen je potřeba aby se to zahřálo protože bobule a... celý příspěvek >
Rajče Principe Borghese, 17.9.2013
Viděl jsem zavěšená rajčata obalena "pavučinou", mám dojem že to bylo i tady někde na diskuzi, zkusím to najít ale co to bylo, nevím.
Rajčata - zhodnocení sezony 2013, 17.9.2013
Rozdělím toto hodnocení na dvě části, pěstování na záhonech a v nádobách. Včera jsem na zahradě s velkými problémy nasbíral posledního půl kýblu rajčat na sušení. Po víkendových lijácích přišly večer další průtrže a to je letos definitivní konec... celý příspěvek >
Sklizeň révy 2013, 15.9.2013
Eva nemá každý střapes takto hustý, u některých jsou bobule úplně volné. Je i celkem odolná k těm dešťům a hmyzákům, zraje později a bobule má pevné, je jen více náchylná na choroby.
Sklizeň révy 2013, 15.9.2013 Obsahuje fotku
Citrusy dostaly na zádel těmi výkyvy počasí a většinu plodů shodily, bohužel. Vzhledem k bohaté nadúrodě Kodrjanky a Arkadie (málo kvalitní na jídlo) si zítra zapůjčuji pres a pokusím se o burčák, ne o víno ale jen o první doma vyrobený burčák.
Melounoviště 2013, 15.9.2013 Obsahuje fotku
Další 24ti hodinový liják máme za sebou, teď vylezl Oskar a je celkem teplo. Melounoviště na zahradě je kaput a zbývá jen sklidit plody, zatím sklizené jsou většinou velmi kvalitní.
Melounoviště 2013, 15.9.2013 Obsahuje fotku
Pár ukázek současné sklizně ze zahrady. Jen musím vždy dát plod do ledničky aby se ohřál a nebyl moc studený .Tuto letní vychlazenou osvěžující zeleninu sklízím ve "vaťáku" v podzimních plískanicích.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika