Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vyhlíží úroda 2013, 3.10.2013 Obsahuje fotku
Sklidili jsme dnes Topaz a Goldstar. Utrhl jsem na zkoušku i jedno jablko Granny Smith, bohužel struktura dužiny se mi jevila dosti měkká, nebyla křupavá a nejsem si jistý zda se to ještě může změnit. Plody Granny jsou ze sluneční strany celkem... celý příspěvek >
Sklizeň révy 2013, 3.10.2013 Obsahuje fotku
Dnešní mráz se na zahradě vyřádil a vše krom jabloní pomrzlo, réva je až na vyjímky na tabák. Sklidil jsem dnes Reginu (Afuz Ali) a Evu. Střapce obou odrůd byly skoro celou dobu v pytlících z bílé netkané, která sloužila jako ochrana proti vosákům.... celý příspěvek >
Češete nebo ještě čekáte, 1.10.2013
Chystáme se něco sklidit tento týden, pak podle počasí. Pokud nebude pršet tak ještě necháme např. Idaredy a Granny Smith (ty každopádně) na stromech. Jinak nám něco zarodil Topaz, Rozela, Melrose, Goldstar, sklizena je Bohemia, Gold Bohemia,... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 1.10.2013 Obsahuje fotku
Zbývající (nečekaná) a hodně pozdní úroda. 
Roubovací kleště, 1.10.2013
Nikdo se neozval a tak svůj dotaz aktualizuji výsledky svého pátrání na netu. Tyhle se dají koupit u nás za nějakých 12 stovek, umožňují 3 typy řezů. Tady na eBay je mají za 25.99 USD, poštovné z Indonesie činí $4.69, což je cena... celý příspěvek >
Rajčata plodící brambory, 1.10.2013
A ty erteple se budou sklízet kdy? Na zimní uskladnění až rajčata dozrají nebo jako nové a rajče se vyhodí napůl zelené? Jako roubovaná rarita na ukazování se to hodí, prakticky téměř nevyužitelné. Za tu cenu mám několik krásných rostlin rajčat a... celý příspěvek >
Choroba rajčat?, 29.9.2013
Dnes jsem při likvidaci rajčat objevil plíseň na stoncích a okvětních lístcích rajčete, plody už tam nebyly, jen jejich torza poničená vodou. Paradoxně to bylo ne na záhoně ale v květináči, odrůda Mini San Marzano.
Melounoviště 2013, 29.9.2013 Obsahuje fotku
Melouny stále frčí.
Réva - draslík x hořčík, 28.9.2013
Co tak jezdívám okolo vinohradů pod Pálavou tak si všímám že keře hrají všemi barvami.
Sklizeň rajčat 2013, 28.9.2013 Obsahuje fotku
U nás bylo předevčírem 5°, ale to bylo zatím minimum. V tuto dobu každým rokem přichází chvilkový mrazík který rajčata, papriky, aj. spolehlivě zlikviduje, následně je "teplo" až do konce roku. Na snímku je ukázkový stav mých rajčat, uznejte že... celý příspěvek >
Réva - draslík x hořčík, 22.9.2013
Deficit prvku asi ano, ale díky tomu co předvádí počasí, bych si dovolil tvrdit že to není přímo jeho nedostatkem ale spíše neschopností ho v této době přijímat, zvláště pokud to celou sezonu bylo óká.
Nezdají se mi svinuté ale musím se ještě lépe podívat, všiml jsem si hlavně že hrají všemi barvami, jedná se však o jednotlivé listy.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 22.9.2013
"Kumato" jak vyšité!
Také pozoruji takové zbarvování listů a děje se tak na různých odrůdách, přikláním se k názoru že za to může podzim. Větší starost mi dělá padlí a peronospora které se nyní houfně šíří.
Domácí víno - základní problémy, 22.9.2013 Obsahuje fotku
Burčáček už je mňam, je to však ještě taková šťávička, musí se to hlídat aby to bylo akorát a neřízlo se to. My to máme rádi sladké.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika