|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Granny Smith, 2.11.2013 Díky Vám všem, vypadá zajímavě ale do zelené barvy Granny má patrně daleko.
Něco jsem našel i tady, ale bohužel se bude jednat o žlutou, možná max žlutozelenou, odrůdu |  | Granny Smith, 2.11.2013 Nemáte prosím nějaký odkaz, podle názvu mi to nic nenašlo. |  |
|  | Granny Smith, 2.11.2013  Zdravím Vás pánové, já mám všechny jabloně na drátěnce která je situovaná V-Z a plody na jižní straně tak dostávají "plnou palbu" od sluníčka. Je fakt že letos to bylo extremní (nádherné slunečné počasí), poškozené plody od slunce jsem ještě nikdy... celý příspěvek > |  | Štepenie broskýň na jar, 28.10.2013 Co říkáte na tento způsob? |  | Sklizeň révy 2013, 27.10.2013  Sezona 2013 skončila a zůstal jen Ustojčivyj Dokučeavoj, sladký držák kterého je mi až líto se zbavovat. Nyní už jen chodím a mlsně ohlížím jak to vyzrálo, jak to ostříhám a kde to přeroubuji. |  | Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013 Tak já to měl bez kvasinek, nenaležené a při nižší teplotě, byla to ale stolní odrůda. |  | Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013 4 dny je rychlovka, při jaké teplotě jste to nechával? |  | Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013 Ale já nechci nic slyšet, o tom mé příspěvky nejsoui. Klidně si kupte přípravek který je určen na okrasné rostliny, ošetřete si s ním rajčata ve skleníku a druhý den je snězte. Takto mluví český manuál. Hezký večer přeji. |  | Štěpování révy - stratifikace, 21.10.2013  Dorazila mi očekávaná zásilka z Malajsie - Omega roubovací kleště. V ceně necelé pětistovky jsem obdržel jedny kleště a tři nože. Kleště jsou z nějakého plastu, řezné nože samozřejmě kovové, vysekávací profily z tenkého plechu (ocel?), na první... celý příspěvek > |  | Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013 Přečtěte si tohle, je to již druhý odkaz kde je uvedeno že přípravek je určen pro okrasné rostliny. Je tam i výrobce a jiné údaje. Na dalším dokumentu je uvedeno 3 dny před sklizní skleníkových rajčat, na agromanuálu je OL 1 den. Nesrovnalostí až až,... celý příspěvek > |  |
|  | Sklizeň révy 2013, 20.10.2013 Poprvé rodící Rhea (Jupiter) letos nedozrála, zůstala trpká. |  | Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013 Zhruba týden, záleží na okolní teplotě, chce to průběžně koštovat. |  | Jak vyhlíží úroda 2013, 20.10.2013 Granny jsme ještě nechali na stromku (s těmi líčky je to zajímavá poznámka), ostatní odrůdy jsou sklizeny. Celkem to odhaduji na metrák, z toho většinu tvořily úrodné Idaredy a Melrose, Orion ještě neplodil, ostatní vše tříleté stromky. |  | Sklizeň révy 2013, 20.10.2013 Středně velké až velké, bobule jsou docela velké, větší jak u Pannonie ale o něco málo menší jak u Arkadie. |  | Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013 Odrůdu "Pro Pražáky" chlemtají tůristé už hodně dlouhou dobu, a jak jim ten mkvasničák chutná, i bez patnácti ojro za "odrůdovou" příchuť. |  |
 |
|
|
|