Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 3.3.2014
O víkendu jsem to stříkl Syllitem 65 WP ale mám obavu že v mém případě už je na postřiky pozdě, broskvoně jsou už hodně narašeny a nádherný teplý víkend je popohnal. Mirek
Štěpování révy - stratifikace, 2.3.2014 Obsahuje fotku
Paľo: snažil jsem se postupovat podle videí na internetu. PETka s uzávěrem je tam pro kontrolu stavu roubu. Wimpi: mokrý toaleťák slouží k vyplnění otvoru mezi rouby aby se tam nedostal nějaký ten "binec" a zabránilo se vstupu chorob.
Průsvitnost folie, 2.3.2014
Bohužel vichr rozhodl jinak, rajčata nevím, hadovky v pohodě.
Průsvitnost folie, 2.3.2014
Naše babi měla nějakou takovou folii na koupeném foliáku a ta se po roce rozpadla na ty zelené kostičky.
Vytahla rajčata, 2.3.2014
Pokud se Vám takhle vytáhnou tak je dejte na světlo někam do chladnější místnosti a počkejte až zesílí a budou mít první pravé lístky. Můžete k nim rovněž přisypat jemnou zeminu nebo perlit aby nelehaly, pak vezmete kelímek, naplníte zeminou, uděláte... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 2.3.2014 Obsahuje fotku
Zkusil jsem dnes přeroubovat jednu nevyhovující hlavu révy... (další popisy viz foto). Bohužel jsem neměl na zahradě žádnou barvu ani štěpařský vosk na zatření ale u dalšího roubování už se polepším. Ještě dnes vyzkouším další, mám namočené... celý příspěvek >
Kdy plánujete letos stříhat víno?, 27.2.2014
Jak se již píše výše tak přikrýt by se dalo pár hlav, navíc by dotyčný nesměl chodit do práce aby hlídal teploměr "kdy to přijde" a měl vinohrad tomu přizpůsobený.  Předloni přišel pozdní mráz 3x, poslední do květu, a bylo vymalováno. Více než... celý příspěvek >
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 27.2.2014
Břeclav - včera jsem se díval na nektarinku a řekl bych že na postřik mědí je již každopádně pozdě, některé pupeny jsou již růžové. Deset dní po mědi dám nějaký ten Delan nebo Syllit a "hyn se hukáže".
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 24.2.2014
Pokud oranžové tak by to mohlo být Valdo, i když  jako datlové oranžové se uvádí Datlo, to je ale na přebalu vyobrazeno jako červené.
Kroucení listů sazenic rajčat, 24.2.2014
Mám (měl jsem je) je pod červenými a modrými LEDkami a taky se mi kroutily listy, spíše ale opačným směrem. Zkuste je dát mimo osvětlení a omezte zálivku, příp. hnojení. Podle mne se rostlinky nedokáží popasovat s "luxusem" který je jim dopřáván.
Kroucení listů sazenic rajčat, 24.2.2014
To chce fotku.
Rajčata pro sezónu 2014, 22.2.2014 Obsahuje fotku
Rajčatům z lednového výsevu se zatím daří i díky nějakému tomu přisvícení. Ve skleníku u baráku mám nyní 6°C a tak některá tam šoupnu na otužení. Udělám nějaké nakrytí z dvojité bílé netkané nebo polystyrenu, pokud by mělo mrznout tak je šoupnu k... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 22.2.2014 Obsahuje fotku
Rozplavil jsem perlit abych zkontroloval stav řízků, "kilčevator" se spodním ohřevem, řízky v perlitu, hladina vody asi 2cm, teplota vody 26-27°, teplota ve verandě 19-25°. Vyjma odrůdy Eva, kerá neraší ani nekoření, všechny ostatní vyhnaly kořínky,... celý příspěvek >
Rajče Duo, 22.2.2014
Měl jsem asi pět odrůd červených strakatých rajčat a je to pro mne jalové vodnaté rajče které jen pěkně vypadá.
Dřevo teče - má cenu řízkovat?, 20.2.2014
Já bych je naopak hned na jeden den namočil a dal zakořenit.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika