Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2014, 15.3.2014 Obsahuje fotku
Já dnes vyséval hlavní várku pro výsadbu ven, rostliny určené do skleníku a květináčů již pomalu nasazují na květ a skleník se začíná plnit. Jednu rostlinu jsem již do skleníku vysadil. Musel jsem tam však dát topení, bo ráno bývalo až -5° a... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 12.3.2014
Proto je tam asi ten toaleťák.
Štěpování révy - stratifikace, 12.3.2014
Byla to taková první rychlovka a stromový balzám jsem použil protože jsem neměl řízky ošetřené ponořením do vodní lázně s voskem, taky jsem jaksi přehlídl že na inspirujícím videu používal dvouočkové řízky. Při kontrole jsem zjistil že PETky jsou... celý příspěvek >
Pikýrování rajčat, 11.3.2014
Vydrží v kelímku až do výsadby na záhon.
Pikýrování rajčat, 11.3.2014 Obsahuje fotku
Píchněte je klidně po červenou čáru a nebojte, neuhnijí, samozřejmě že ale nesmí plavat. 
Leze česnek, 11.3.2014
Dukát, Unikát, Karel IV, vysazen začátkem prosince vylezl nádherně všechen, nemořil jsem ničím.
Koňský hnůj, 7.3.2014
Dobrý den taktéž, poněkud jste můj postoj nasměroval(a) někam jinam a tak bych chtěl ještě znovu zopakovat můj názor na uvedené téma. Samozřejmě že to svinstvo je všude kolem nás a my s ním musíme žít, byť by šlo jen o rohlíky nebo chléb. Já taky... celý příspěvek >
Melounoviště 2012, 6.3.2014
Pokud vyskočí slunce tak pod fólií vyskočí teplota a pokud se nevětrá tak mohou rostliny horkem uhynout, pod textilií se to nestane.
Rajčiatka - zaujímavosť, 6.3.2014
Možná by pomohlo dát semínka o něco hlouběji aby rostlinka nezvedla slupky nad zeminu.
Výsadba sazečky, 6.3.2014
Bílou netkanou textilii používám již téměř na vše, i na cibuli. Vyseji, pozalívám a položím textilii zatíženou jen po krajích, nejvíce se mi osvědčilo namotání na dřevěné tyčky a následné jejich zatížení. Pak již zalívám na textilii a nechávám ji tak... celý příspěvek >
Melounoviště 2012, 6.3.2014
Netkaná textilie mi ochránila melouny, lilky i okurky již několikrát. Mám ji jen v jedné vrstvě ale určitě by nebylo špatně dát ji dvojitě. Tunely mám na druhém konci města na zahradě, takže teplotu tam mohu jen odhadovat. Myslím že proti... celý příspěvek >
Rajčiatka - zaujímavosť, 6.3.2014
Opatrně stiskněte napříč slupku semínka aby trochu povolila, dělám to kleštěma, rukou nebo pinzetou. Další možnost je před výsevem na několik hodin namočit semena do vlažné vody aby slupka změkla. Tohle mi nejvíce dělala rajčatová podnož, ale není to... celý příspěvek >
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 5.3.2014
Zvažuji že to o víkendu vezmu Sulkou, jak jste na tom ostatní?
Melounoviště 2013, 5.3.2014
Taky pěstuji melouny již mnoho let, každý rok sklízím poměrně velkou úrodu, ale co se kvality nebo poměru sklizených plodů k poměru vysazených rostlin týče, tak bych si ani náznakem nedovolil říci že Postačí dobrá (výborná) půda, výborná... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 4.3.2014
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat podle čeho soudíte že Vám to sousedi polili Herbicidem? Mirek
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika