Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Předpěstování košťálovin, 22.3.2014
Zkontrolujte kořínky a zeminu zda Vám je nelikvidují larvičky smutnice, taky pozor na přelití.
Nastja slastena klicivost, 22.3.2014
Ještě připojím jeden dnešní poznatek. Níže jsem psal že Nasťa vyklíčila dobře, ale zase mi nevylezly ze země Kumato a Caspar F1, přesněji řečeno Kumato ani jedno, Caspar vysetý na dvou místech jen v jednom exempláři. Vzal jsem lupu, špičatou špejli a... celý příspěvek >
Nastja slastena klicivost, 22.3.2014
Mám semena s dobou exp. 2013 a vyklíčila v pohodě.
Olej z auta do kosačky?, 21.3.2014
Sem tam mrknu tady na diskuzi o vyjetých olejích nebo benzínu, který někomu zbyl po ustupujícím wermachtu, a přitom mě napadají otázky, proč takhle špekulovat a riskovat poškození stroje? To je kvůli pár korunám za koupení 0,4+0,2=0,6!!! litru oleje... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 19.3.2014 Obsahuje fotku
Dnes jsem se u domu vrhl na další pokus s přeroubováním, tentokrát kupovaný Ustojčivyj Dokučeavoj naroubovaný na neznámé podnoži, roubovaná odrůda Preobraženie. Bohužel jsem si vercajk i s páskami nechal na zahradě, a tak bylo nutno improvizovat,... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 18.3.2014 Obsahuje fotku
To nebezpečí samozřejmě hrozí, předloni to zmrzlo 3x, naposledy v květu. Ještě poznámku k velikosti výhonu na tomto snímku. Jedná se o kontejnerovanou sazenici (Kišmiš Lučistyj?) kterou jsem na podzim spolu s dalšími zapustil do země u jižní stěny... celý příspěvek >
Chuť rajčín, 18.3.2014
Venku je to jedno, tam je to dáno počasím a srážkami které nelze ovlivnit, ve skleníku (foliáku) se jedná o uzavřený prostor. Rajče potřebuje teplo a suchý vzduch, papriky a okurky teplo a vlhko (rosení).
Co vaše réva? (2014), 18.3.2014 Obsahuje fotku
Krásné slunečné počasí během minulého týdne mě navnadilo ošetřit o víkendu révu Sulkou, deštivé počasí doprovázené vichřicí však na to mělo poněkud jiný názor. Réva moc nepláče protože mám většinu ostříhanou ale raší, raší jako divá. Přidávám pár... celý příspěvek >
Chuť rajčín, 18.3.2014
Vloni jsem měl poprvé v novém skleníku rajčata, když nepočítám pár jahod tak jen rajčata. Skleník je docela malý, rajčatům se i v letních nádherných hicech krásně dařilo, ve skleníku jsem udržoval suchý vzduch větráním (čelní dveře, čelní okno... celý příspěvek >
Chuť rajčín, 18.3.2014
Minulý týden jsem ochutnal malé, skoro srdíčkové rajče v obchodě prodávané, ze kterého jsem vybíral semínka. Byl to humus, nic než humus, již dlouho jsem nic tak hnusného neměl v ústech. Rozdíl v chuti rajčete, pěstovaném venku nebo ve skleníku... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 16.3.2014
Já to měl vždy v nějaké "ucelené kolekci" ohraničeného prostoru (použitý kompost u přísad nebo hnůj a kompost ve skleníku), po přesazení na zahradu se rostliny "normalizovaly". A co u Vás, byly rozdíly i v jednotlivých odrůdách (přenos viru semeny)... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 16.3.2014
Přidám taky nějaký, tady nebo tady (takhle vypadala má rajčata i některé papriky).  Na Vašem odkazu vypadají květy rajčat relativně dobře, já je měl deformované. Tady ve vyhledávači jsou i snímky poškozených listů révy, stejně takové jsem je měl... celý příspěvek >
Papriky 2014, 16.3.2014
Dírky do kelímků dělám u všeho, tedy i u paprik. Paprika potřebuje hodně vody, ale přebytečná musí pryč.
Roubování okurek na tykev 2014, 15.3.2014
Rouboval jsem zhruba před týdnem na Atlas. Vysévám okurky i podnož ve stejnou dobu, Atlas jsem před výsevem namočil na jeden den do vody se Stimulátorem růstu Rosteto, protože semena podnože měla prošlou dobu expirace. Okurky sice klíčí již druhý... celý příspěvek >
Papriky 2014, 15.3.2014 Obsahuje fotku
Silnostěné odrůdy určené do skleníku jsem vyséval v lednu, po přepikýrování je mám v kelímcích, hnojivo žádné, po přepíchání jsem je chvíli zalíval stimulátorem růstu a zakořeňování, stejně tak lilky. Papriky letos většinou opět špatně klíčily, hodně... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika