|
Příspěvky uživatele - 255.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Povolení na stavbu bazénu, 13.4.2011 Máte úplnou pravdu, dnes mi to na stavebním úřadě také tak vysvětlili. Martina |  | Povolení na stavbu bazénu, 12.4.2011 Díky za reakci, klidný spánek ale zatím nemám, protože k ohlášce potřebuji i souhlas sousedů a jedním z nich je nevlastní sestra, se kterou již 6 let nevycházíme, tak vím, že bude velký problém, protože ona souhlas nedá a co potom dál?Martina |  |
|  | Povolení na stavbu bazénu, 11.4.2011 Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti ohledně ohlášky na stavbu bazénu. My si chceme doma na zahradě nechat dát bazén o rozměrech 6x3m + zastřešení. již 2 měsíce vyběhávám povolení na pouhou ohlášku, nejdříve povolení ohledně... celý příspěvek > |  | Zapuštěný bazén - je třeba ohláška, 10.3.2011 Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, budeme na zahradě dávat zapuštěný bazén 6x3m + zastřešení. Dle nového stavebního zákona nepotřebuji ani ohlášku. Na našem stavebním úřadě chtějí pomalu stavební povolení a potvrzení od dalších 6 institucí. Můžete mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|