Příspěvky uživatele - 255.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Povolení na stavbu bazénu, 13.4.2011
Máte úplnou pravdu, dnes mi to na stavebním úřadě také tak vysvětlili. Martina
Povolení na stavbu bazénu, 12.4.2011
Díky za reakci, klidný spánek ale zatím nemám, protože k ohlášce potřebuji i souhlas sousedů a jedním z nich je nevlastní sestra, se kterou již 6 let nevycházíme, tak vím, že bude velký problém, protože ona souhlas nedá a co potom dál?Martina
Povolení na stavbu bazénu, 11.4.2011
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti ohledně ohlášky na stavbu bazénu. My si chceme doma na zahradě nechat dát bazén o rozměrech 6x3m + zastřešení. již 2 měsíce vyběhávám povolení na pouhou ohlášku, nejdříve povolení ohledně... celý příspěvek >
Zapuštěný bazén - je třeba ohláška, 10.3.2011
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, budeme na zahradě dávat zapuštěný bazén 6x3m + zastřešení. Dle nového stavebního zákona nepotřebuji ani ohlášku. Na našem stavebním úřadě chtějí pomalu stavební povolení a potvrzení od dalších 6 institucí. Můžete mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika