|
Příspěvky uživatele - 119.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vrúbľovanie s mikroténovým sáčkom, 4.3.2009 Žádnou výztuhu tam nedávám. Musí to být nejjemnějí sáček co zeženete. Používám to na nějaké vzácnosti, nebo to nasadím když se roub neprobouzí. Někdy to nepoužiji třeba celou sezonu. Většinou se mi daří sehnat kvalitní... celý příspěvek > |  | Vrúbľovanie s mikroténovým sáčkom, 3.3.2009 Prosím podívejte se na přízpěvek ze dne 15. 4. 2008 tam toto popisuji.
Milan Boštička |  |
|  | Jabloň Jonathan, 2.3.2009 Nejsteli příliš z daleka, mám červené mutace Jonathanu (Jonathan Rode a Jonared) Chuť je stejná, vybarvení celočervené. Podle evidence by pár kusů mělo ještě být, ovšem díky mokru se nedá ještě vstoupit do porostu. V případě zájmu mne kontaktujte na... celý příspěvek > |  | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 2.3.2009 Ovšem, s tím marketingem máte pravdu, ale všiměte si, že všechny odrůdy, které prodávají, jsou VELMI DOBRÉ až VÝBORNÉ chuti. Odrůdu s chutí průměrnou tam nenajdete. Proto je velmi důležité odrůdy hodnotit zde, nikoliv však citací pomologie, či... celý příspěvek > |  | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 1.3.2009 Pane Kafko, poznatky které uvádíte k těmto odrůdám jsou Vaše osobní? Nemyslím to zle, ale pokud ano, bylo by rozhodně dobré popsat jednotlivé odrůdy vašima očima. To co zde pořád o těchto odrůdách čtu jsou citovány stánky Fytosu zepředu či zezadu.... celý příspěvek > |  | Množení jabloní větvemi?, 28.2.2009 Nejspíš jste zvolil nevhodnou podnož do vašeho prostředí. Jinak letní průklest jabloní se provádí i za účelem lepšího vyzrávání a vybarvení plodů.
Milan Boštička |  | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 28.2.2009 Domnívám se, tak jak jsem již několikrát napsal, že odrůda Topaz při hodnocení v pomologiích si nezaslouží v pasáži chuť přívlastek "výborná." Například Goldstar je daleko chutnější a tolik se nevyzdvihuje. Připomíná mi to trošku období,... celý příspěvek > |  | Jaká folie do foliovníku, 27.2.2009 Rozhodně nebudete litovat. Vydržela mi osm let a to mi praskla moji hloupostí, že jsem v zimě vyrovnával hřeben a folie byla křehká. Loni na jaře jsem dal novou a to modrou. Zdá se mi lepší, neměl jsem žádného škůdce, klima bylo příznivější, ovšem po... celý příspěvek > |  | Série Top, 26.2.2009 Doporučoval bych Vám u někoho řadu TOP ochutnat. Nevěřte jenom popisu odrůd. Řekl bych, že tyto nové odrůdy slivoní se nepřizpůsobí v různých lokalitách, nebo lépe řečeno nejsou vhodné do všech lokalit, a to např. i zdánlivě shodných, například... celý příspěvek > |  | Domácí klobásy, 23.2.2009 Musím zareagovat na toho králíka, neboť mi to připomělo jedny z prvních klobás, které jsem již před dávnými lety vyráběl a musím říci, že se k ním často vracím, neboť králičiny mám dost. Ideální postup je 1 : 1 s bůčkem, vše namlýt na matrici průměr... celý příspěvek > |  |
|  | Ananasová meruňka, 19.2.2009 Domnívám se, že Ontario, nebo Nanc. mirabelka se chuťově špendlíku vyrovná. Tipale určitě. Je to pochopitelně věcí názoru a chuti každého jednotlivce. Jinak na Tipalu pozor, viděl jsem ji v různých lokalitách, abych byl přesný tak v pěti a... celý příspěvek > |  | Výsev rajčat, 13.2.2009 Řekl bych, že starosti se sadbou jsou u každého individualní. Záleží spíše, kdo jaké má podmínky. Jestliže rajčata vyseji 24 března, jsou k pikýrování za 14 dnů, tj 7 dubna. Toto se děje při teplotě 25 až 27 stupňů. Dále je nechám dalších 14 dnů růst... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|