Příspěvky uživatele - 252.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu třešně, 30.10.2012
Maličko Tě, Zdeňku, poopravím: ona višeň se nejmenuje Eldibotermo, ale správně: Érdi Bötermö. Cituji: "... je višeň maďarského původu, jež nese již v první půlce léta plody nejenom výrazně ostré višňové chuti, její plody jsou zároveň příjemně... celý příspěvek >
Název rostliny? Měchýře plné ochmýřených semen, 30.10.2012
No vidíte, pH. Ani jsem si tuto "nesrovnalost" v čeledích neuvědomil. Po Vašem příspěvku jsem se podíval zpět na wikipedii, je tam o tomto problému (Asclepiadaceae vs. Apocynaceae) psáno více. I na mne je to "moc chytré" a nové oproti zažitým... celý příspěvek >
Taphrina deformans, 30.10.2012
Ságy tu o kadeřavosti jsou a rostislavik je jistě zná. Myslím, že hlavním poselstvím jeho příspěvku je: nyní nadchází ten správný čas na postřik! Já osobně děkuji za připomenutí. Třeba se k tomu postřiku dostanu. Letošní situace na mnou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika