Příspěvky uživatele - 136.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gascoigneho šarlatové a Deliga, Nonnetit x Starking a Nabella, 9.2.2012
V pořádku. Rok si počkám...snad bude i více plodů. Já tak letos přišel o první Angold.
Gascoigneho šarlatové a Deliga, Nonnetit x Starking a Nabella, 9.2.2012
Takže jaká tedy letos Deliga byla? Nezlobte se, že s ní pořád otravuji... ale opravdu mě zajímá. Díky M.
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 29.1.2012
Dobrý večer, no, pokud stojíte o nějakou jabloň a tou nějakou jabloní myslíte konkrétní odrůdu a ne jakoukoliv jabloň, nezbývá nic jiného než roubování. Pouze vegetativní způsob množení (roubování, očkování apod.) zajistí přenos stejných vlastností... celý příspěvek >
Sbírka švestek a slivoní, 28.1.2012
Dobrý večer pánové, a všichni ostatní. Přidám se k panovi Honzovi s obdivem k Vašemu letitému úsilí ve sběru zajímavých slivoňových odrůd. Je to o to více záslužná práce, vzhledem řekl bych k jisté nepopulárnosti starých odrůd peckvin z důvodů... celý příspěvek >
Forkertovo očkování a broskvoně, 12.1.2012
Někde zde na fóru proběhla na toto téma diskuze - pohledejte v příspěvcích. Sám zkušenost nemám.
Vzdálenost stromů - opylovačů, 6.1.2012
Tak to mě, pane doktore, mrzí - pálení včelstev - nás to plošně postihlo loni. Úroda byla. V květech si často všímám nejen včel, ale i čmeláků, samotářských a jiných včel, pestřenek a i obyčejných much. Myslím, že i tato havěť dokáže udělat spoustu... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika