Příspěvky uživatele - 251.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Název rostliny? Měchýře plné ochmýřených semen, 27.10.2012
Ano, klejicha syrská zvaná vatočník - Asclepias syriaca. Vatočník právě podle toho chmýří - vaty, pro kterou se prý dříve pěstovala. Expanzívní rostlina! Kde se jednou vyskytne, tam dělá dost velké porosty, výška až kolem dvou... celý příspěvek >
Jak ostříhat tuto cca 8mi letou jablůňku?, 27.10.2012
Termín svatby si pan zadavatel nejspíše pamatuje... "pět let po zasazení"... + cca 2 roky ve školce ... dobrá - mělo být celkem asi sedmiletou... Josef.
Jak ostříhat tuto cca 8mi letou jablůňku?, 27.10.2012
S první půlkou Jaroslavova příspěvku souhlasím. I se zanedbáním výchovného řezu... Ale uvedu pár svých postřehů a názorů: Jablůňka se má k světu, nijak nezakrňuje, má dostečné přírůstky. Podle fotky je sice trochu jednostranná,... celý příspěvek >
Angrest - stihle vreteno, 27.10.2012
Angrešty jsou asi 5 leté (nebo max. 7 let). Skoro nic s nimi nedělám, jen jarní sesřih a vyvazování. Občas jsou hnojem vyhnojeny okolní zeleninové záhony. Snad to je některá odrůda odolná vůči padlí, protože jsem je nestříkal a plody asi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika