Příspěvky uživatele - 2.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odnož pro Rubín na polokmen 600 m.n.m, 19.6.2013
Mám zakopanou 10 kubíkovou nádrž na dešťovou vodu a v kameni lámanou studnu po němcích s 15-20 kubíky vody, takže zálivka bude. Popravdě tápu i ve velikostech pojmů "polokmen", "čtvrtkmen", "zákrsek", byť jsem si velikosti všech... celý příspěvek >
Jakou odnož pro Rubín na polokmen 600 m.n.m, 18.6.2013
Zahradaweb.cz uvádí: ´Rubín´ Výsledky hodnocení podnoží s odrůdou ´Rubín´ jsou uvedeny v tabulce 1. Z výsledků pokusu vyplývá, že odrůda ´Rubín´ měla nejvyšší výnosy za celé hodnocené období na podnoži M 9-984. Významně nižší výnos přinášela... celý příspěvek >
Jakou odnož pro Rubín na polokmen 600 m.n.m, 18.6.2013
Tak jsem myslel, že to mám vyřešené, ale na stránkách Uniplantu jsem našel, že podnož MM106 cituji: "Nevhodná až méně vhodná pro odrůdy bujně rostoucí a méně plodné (Rubín, Gloster, Jonagold, Melrose, apod.). 
Jakou odnož pro Rubín na polokmen 600 m.n.m, 17.6.2013
Dobrý den, na podzim bych rád osázel zahradu, mj. jablůňku Rubín. Snažím se zjistit, jaká podnož by byla vhodná na polokmen. Půda je hlinito písčitá s pěknou vrstvou kvalitní ornice na povrchu, poloha slunná, avšak větrná, 600m nad mořem -... celý příspěvek >
Jak ostříhat tuto cca 8mi letou jablůňku?, 28.10.2012 Obsahuje fotku
Pokus o kvalitní a velkou fotografii. Děkuju všem. 
Jak ostříhat tuto cca 8mi letou jablůňku?, 27.10.2012 Obsahuje fotku
Pomohla by tato fotka?
Jak ostříhat tuto cca 8mi letou jablůňku?, 27.10.2012
Je to tak, jak píše p. Josef - pět let od svatby a roky předtím jsem jen odhadoval. Proto to cca v nadpisu. 
Jak ostříhat tuto cca 8mi letou jablůňku?, 27.10.2012
Děkuji. Jabloň bych rád cca za dva roky ještě jednou přesadil k nám na pozemek, kde stavíme dům. Přežije to?  Add body 4 a 5 - krom těch nejspodnějších větviček, které seříznu těsně u kmínku (a zakápnu třeba včelím voskem?), mám nějak... celý příspěvek >
Jak ostříhat tuto cca 8mi letou jablůňku?, 26.10.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den,  poraďte prosím, ještě jsem ji nestříhal, je pět let po zasazení. Jablka by bývala byla měla asi letos poprvé, kdyby květy nezmrzly.  Dostali jsme ji ke svatbě, nerad bych ji pomrvil. 
Jakou švestku na jídlo a povidla do 600 m n.m., 13.8.2012
Dobrý den, prosím o radu - chtěli bychom zasadit jednu švestku v Kladenském Rovném u Českého Krumlova, v nadmořské výšce (přesně) 600m n.m. Pozemek je ve slunečním, na jih orientovaném kotli, ale také tam dosti od jiho západu... celý příspěvek >
Nářadí zn. Berlan, 5.11.2011
Já od nich mám stavební vrátek - takovou tu závěsnou kočku, umí 400Kg napřímo, 800 přes kladku na kladkostroj. Poznatky - k rozběhu potřebuje zátěž. Bezpečnostní spínače odešly tak po dvou dnech. Zatěžovatel je podstatný - občas se přehřála a musel... celý příspěvek >
Kupuji zahradní traktor, 5.7.2010
Já mám JD 130R. Má zádní výhoz ale občas se mi stane že do koše nesbírá.Servisák mi na dáku poradil.Vyčistit kartáčem koš.Koš je z něaké propustné tkaniny a má jím proudit vzduch ven.Byl zasraný jak jetel vyčistil jsem ho a je po problému.Zkus to.
MF 70 a příslušenství, 5.7.2010
K MF se dá dokoupit i buben.Dá se s tím sekat velmi dobře tam kde je to relativně rovné.Má to ale jednu nevýhodu.Když potřebuješ víc plynu aby ti buben sekal vysokou trávu a poseká i metrovou tak za tím člověk běží.Nelze sladit rychlost s potřebou... celý příspěvek >
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 5.7.2010
Může se to stát.Venku ji háže a když je pod tlakem tak nemusí.Zkus vyměnit i svíčku.
Brogio - nástroj pro křovinořezy, 25.4.2010
Tak mám dojem že vy co tuto hlavu s řetězem haníte jste nikdy nepracovali s křovinořezem.Já pracuji s křovinořezem minimálně 5 měsíců v roce tak si myslím že mám právo tento výrobek hodnotit.Je to vynikající pomocník při sekání.Samozřejmě že musíte... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika