|
Příspěvky uživatele - 20.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za květinku?, 16.8.2015 Děkuji za reakci, také jsem o tom přemýšlela :D, nějaká jí podobná není? |  | Co je to za květinku?, 16.8.2015  Dobrý den,
v časopise jsem objevila tyto krásné květinky, jen nevím jak se jmenují, poradíte? Za odpověď předem děkuji :-) |  |
|  | Omlazení sadu, 25.10.2012 Zdravím
Předem mého názoru by bylo dobré kdyby jste napsal jakou rozteč mají stromy mezi sebou jak jsou staré a jaké asi odrudy to máte. Je nesmysl zmlazovat odrůdy pomalého vývoje, jsou to velice dlouhověké odrůdy a veliké kubatury v... celý příspěvek > |  | Major, 25.10.2012 ahoj Ondro
Ozvi se někdy!. Musím ti napsat o firemním samotáři Major ze sadu Sosnová. Musím ti přiznat, že mě tento samotář velice překvapil.Po letošní květnové mrazivé redukci mě Major mile překvapil. Letos byl úplně obsypaný plody velikostně i... celý příspěvek > |  |
|
|
|