|
Příspěvky uživatele - 88.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím preštepiť Spartan, 9.12.2012 Zdravím pane inženýre Fidlo,musím Vám říci,že obdivuju Váš elán.Chtěl bych se zeptat jak provádíte činnost potulného stříhače stromů po vlastech českých?A teď se neptám na pracovní povolení, nebo obecního povolení nabízení podomní výdělečné činnosti,... celý příspěvek > |  | Hrušeň neroste, 9.12.2012 Poranění vybrat nožem až do zdravého dřeva.Řez provést ostrým nožem, aby řezné rány nebyly roztřepené.Můžete, nemusíte ošetřit roztokem Championu, Kuprikolu.Za důležité pokládám ošetřit nejlépe štěpařským voskem, nanesením i v hrubší vrstvě.
Teď... celý příspěvek > |  |
|  | Rezistentna odroda broskyne?, 9.12.2012 Já jsem dosud neměl problémy s nenarašením stromku, protože broskvoně kupuju na podzim.Jediný problém u mě je, že když stromek na jaře zasadím a zakoření, tak následnou zimu nepřežije.Letos prvně aplikuju nákup na podzim,a sadba hned do velkého... celý příspěvek > |  | Rezistentna odroda broskyne?, 9.12.2012 Chtěl jsem tím říct, že chápu nákup tříletého stromku za ty peníze.Když přežije tak se výrazně zkracuje čekací doba na první ovoce.A to už je veliký přínos pod náš nos.V mém případě není záruka, že se stromek tří let dožije, přestože o ní píší, že... celý příspěvek > |  | Hrušeň neroste, 9.12.2012 Já mám velmi dobrou zkušenost obecně se stromkama na kdouli taky v 420mnm.Protože moc nerostou sázím na vzdálenost necelé dva metry do řady.Jsou ale odrůdy, které se moc nehodí pěstovat ve volné půdě na kdouli.Takové jsou potom vhodné zasadit, a... celý příspěvek > |  | Rezistentna odroda broskyne?, 9.12.2012 No to je drahý špás, dát za stromek plusmínus kilo, hlavně aby Vám neuhynul.V případě tak drahého stromku bych první roky na zimu obaloval a obaloval, aby stromek přežil kruté mrazy.V případě úspěšného startu do života v dalších létech je menší... celý příspěvek > |  | Hrušeň neroste, 8.12.2012 I když zadavatel chce poradit proč mu hrušeň neroste, tak se budu zabývat ještě diferenciací květních pupenu na slabě rostoucím mladém stromku.Toto uspíšené kvetení mají na svědomí jednak slabý růst,a taky poranění,které vidíme na kosterní bázi,nebo... celý příspěvek > |  | Hrušeň neroste, 8.12.2012 Tak to vypadá, že má na příští rok nasazeno na květ.Proč neroste nevím, neporadím.Ale právě proto, že neroste stromek nasadil na květ.Zdá se, že ty rány na stromku jsou mechanického původu, třeba se to stává při transportu stromku na stanoviště, nebo... celý příspěvek > |  | Beforest, 8.12.2012 Zháněním nových výborných odrůd, na mou zahradu se zabývám také.Často netrpělivě vyhledávám nově registrované, které jak předpokládám budou lepší než ty, z kterých byly vyšlechtěny, a registrovány už o mnoho dříve.Říkám si že kladné vlastnosti rodičů... celý příspěvek > |  | Jakou broskvoň?, 6.12.2012 Mám zájem o Reginu, nebo některé Těchobuzické kultiváry.Ty ale jde sehnat stěží, hlavně když některé ztratily registrace.
Klejotok vzniká taky působením mrazu.Stalo se mi, že mi na mladém stromku vymrzla část s rozvětvením, a na tom místě se... celý příspěvek > |  |
|  | Orion, 6.12.2012 Vždy když jsem si chtěl koupit nějakou tu moderní novinku mě nikdy nezaujaly všelijaké Rezisty, Produkty,Primadely ani Biogoldeny.Myslím si, že kromě výborných odolností proti čemukoli moc nenabízí, a v degustacích neokupují první příčky na... celý příspěvek > |  | Orion, 6.12.2012 Ano, přesně tuto informaci jsem se dozvěděl od p.Pal'a.I když asi citoval dřívější informaci p.Vinšálka, protože Pal'o asi Opál nemá, nýbrž Lunu.Sluší se ještě doplnit, že toho plody dosahují na slabších podnožích, tedy nevíme jak by se zachovaly... celý příspěvek > |  | Orion, 2.12.2012 Do této skupiny zelenožlutých Goldénových jablek patří taky Opál.Chtěl jsem si ho pořídit pro jeho sladkou chuť, ale byl jsem odrazen od koupě kritickým hlasem.Někde je uvedeno, že Opál patří mezi české klubové odrůdy.Jak je to s ním opravdu ve... celý příspěvek > |  | Řez třešně, 30.11.2012 Tak to je taky pravda.Třešeň na ptačce potřebuje ze své podstaty růstu hodně prostoru.Vmém případě, když mám velmi málo místa, jsem odkázaný na zakrslejší podnože, a chtěnechtě musím velmi řezat, aby se stromek větvil blízko terminálu.Podle toho na... celý příspěvek > |  | Řez třešně, 30.11.2012 Mám takový dojem, že spící očka s postupujícím věkem vyhasínají více u peckovin, než u jadrovin.U jadrovin i v pozdnějším věku stromu, při řezu raší přehršel výhonů, zvláště u hrušní.
Taky se setkávám s přerostlými vrcholovými patry u třešní,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|