Příspěvky uživatele - 88.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy meruněk, 12.3.2013
Ahoj Milane, taky jsem koupil ten meruňkový zázrak na myrobalánu.Pospíšil jsem si, hned jak jsem ho tam spatřil, aby pro velký zájem nezmiznul, tak jako v minulosti na tom samém místě Lemeda, která se už později neobjevila.Ale asi mají toho Tomcotu... celý příspěvek >
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 12.3.2013
Taky bych chtěl vyskoušet ty nové polské klony Bystrické, a možná se k nim později dostanu.V té brožuře, kterou vydal svaz zahradnický se píše u všech třech dobu dozrávání až koncem září.Však Vy je máte, tak později poreferujete jak se jim bude dařit... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 12.3.2013
Když chcete slovičkařit, tak je to mirabelka, která vznikla křížením "Orangered" a mirabelky "Mirabelle von Herrenhausen-tedy meruňkomirabelka.Na ešopu to taky tak označují.A kdo chce, tak si v té mirabelce meruňku najde.
Jakou mirabelku, 12.3.2013
Pane PP už prve jste se zmínil, že by Vám vyhovovala odrůda mirabelky s meruňkovou příchutí.Jestli Vám z nějakého důvodu nevyhovuje Aprimíra-meruňkomirabelka, tak potom stojí za zamyšlení švestkomeruňka-Daple Dandy, ale k ní bude třeba asi druhového... celý příspěvek >
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 12.3.2013
Včera se mi dostal do rukou Rukověď zahradkáře vydaný Českým zahradkářským svazem, kde popisují polské odrůdy-Tolar, Promis,Nectavit, Wegierka Dambrowická, a Kalipso-nyní už známe přesný název odrůdy. Kalipso-Čačanská lepotica x Opál, roste... celý příspěvek >
Tipala, 12.3.2013
----------------------------------------------- TIPALA žlutá tolerantní švestka s vynikajícím aroma, vhodná na pálenku, více než dobrá náhrada za špendlík dužnina: žlutá, aromatická, vynikající chuti sklizeň: začátkem srpna odolnost:... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 11.3.2013
I když jsou zkušenosti z cizími mirabelkami zatím nevelké, tak přesto si troufám tvrdit že je to pořád prunus domestica-švestka, která na rozdíl od prunus armeniaca-meruňka pravděpodobně ucpávaním pletiv netrpí, nebo o tom zatím nevím. Hanita je... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 11.3.2013
Je velká pravděpodobnost, že Bellamira opýlí sousedčinu slívu, či ryngli, za předpokladu, že stromky nebudou mít mezi sebou překážku npř.dům, či jiné stavení, budou blízko sebe.Ideálně by byly po větru, s blízkostí včelích úlů.Obě jsou prunus... celý příspěvek >
Bellamira - opylovače, 11.3.2013 Obsahuje fotku
Jedním z rodičů Bellamiry není lepotica(host 46.80), ale najbolja.Až mě to trochu děsí jako v případě rádobyšpendlíkové Tipaly a jeho Opálu.Jenže najbolja není tak kvalitní sorta jako Opál chutí.Najbolja se při šlechtění využívá spíše jako tolerant,... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 11.3.2013 Obsahuje fotku
Né každý má tu možnost ochutnat plody odrůdy, kterou chceme koupit.Proto nám nezbývá než se nechat nalákat recenzemi, přehnanými referencemi prodejců, i někdy umně vytvořenými fotografiemi.Snímky plodů se liší web od webu, a někdy dost... celý příspěvek >
Řez třešně, 11.3.2013
Jsem pro druhou možnost, ale ponechat zadní vrátka pro případ že by vyrašil nový terminál-korunku zapěstovat z něho. 1)hned z jara přivázat, přitáhnout dlouhý výhon blíže středu, a počkat jestli letos vytvoří nové rozvětvení. 2)v sezoně, nebo... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 10.3.2013
Pane PP nedívejte se co je pro jiné hendikep, dívejte se aby Vám chutnala-to je rozhodující hledisko.Když Vám radí Bellamiru, tak mají pravdu, jistě vědí o čem mluví, a berte ji.Dozrává v polovině srpna, a doba sklizně se výhodně prodlužuje údajně až... celý příspěvek >
Tipala, 9.3.2013 Obsahuje fotku
Nevím tedy jak hodně překvapím vás, ale mě tahle zpráva překvapila dost.Hledal jsem na netu nějaké informace o Tipale, abych se dozvěděl něco víc, než v šumperáčku. Původně jsem myslel, že Tipala vznikla pokřížením nějakých žlutých špendlíků, po... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 9.3.2013
Když to říká pán MV, tak je to pravda.Řiďte se tím co Vám říká.
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 8.3.2013
Já jsem teprve nyní zjístil, jak velmi mi na zahradě schází Herman, který by asi někteří ani do bečky nedali, ale to mi nevadí.Fotky pana Vinšálka v tomto směru byly impozantní, a pokud by četl můj přízpěvek, tak bych se ho rád zeptal na jaké podnoži... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika