Příspěvky uživatele - 88.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 30.3.2013
A já bych nečekal vůbec, a začátkem července bych se klidně pustil do ohryzavání ranných broskví.Já bych menší, nebo větší vláknitost broskvoní, nebo odlučitelnost pecek od dužiny za přílišnou vadu neviděl, ale je možné, že někdo to vidí jinak jako... celý příspěvek >
Už také sázíte brambory?, 30.3.2013
Již vzhůru bratři této země... již vzhůru všichni jenž hlad zhněd...Lidi neblázněte, já jsem pro každou špatnost, ale hlásí na neděli 15-20CM sněhu.Vždyť vám to pomrzne, jestli se to doví děda Mráz, přinde k vám na návštěvu, a všechno sebere.My ještě... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 28.3.2013
Už si vzpomínám pane anonyme, máte pravdu, omlovám se.Tak to je přesně ten případ, kdy se občas stane že člověk potřebuje pevné nervy.I mě se občas stává že pročítám cizí přízpěvky, kde se píše co jsem neřekl.A možná vás to i zocelí, a už se nebudete... celý příspěvek >
Co nyní s objednanou švestkou?, 28.3.2013
Na jeden den do kýble s vodou.Zítra nebo pozítří založit na záhon, a přisypat kyprou zeminou kořeny a zalít.Nebo pokud se oteplí natolik, aby šlo stromky zasadit už na stanovištěJá jsem měl stromky přez zimu ve skleníku, ale polední slunce oteplilo... celý příspěvek >
Nezabúdli ste na sýkorky?, 28.3.2013
Jak domácí, tak zahradní Rehek se bezpečně poznají podle uhledných, neůnavných dřepů.Žádný jiný toto nedělá.Vždy když je spatřím- dřepují (pohupují se)do úmoru.Mají bystrý zrak.Kousek popoletí na plot, zbystří oko, a šup na zem pro nějakého červa,... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 28.3.2013
Řiďte se tím co vám říká P z P, když to říká on, tak je to pravda.Když řeknete pane Petře jdeme na sever, tak jdeme na sever.Bez přeháňky musím říci, že se pečlivě řídím vašimi názory podloženýmí vlastním zkoušením odrůd, a vašim mlsným jazykem se... celý příspěvek >
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 27.3.2013
Docela mě odradila neustálá kritika ranného Fenixu, ač pochází jak už jste uvedl ze stejné matice jako Albatros, který je bělomasý.Stejně je podivné, jak se ze stejných rodičů vyklube pojednou bělomaska, a podruhé žlutomaska.Jedině snad, že by se... celý příspěvek >
Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 27.3.2013
Mě se první stromek Michaely nepovedl, a částečně jsem se i já zasadil o to, aby nepřežil.Musel jsem si pořídit nový.Právě proto mě zajímá jak dlouho uspěšně vzdoruje u pana Vysloužila, který taky nemá ideální podmínky pro pěstování teplomilných... celý příspěvek >
Nektarinka Harko, 27.3.2013
Zajímalo by mě, v jakém podnebí, a v jaké nadmořské výšce šlechtí odrůdy z Harrowu, protože skoro vše co pochází odtamtuť je synonymem pro mrazovou odolnost. Je to zajimavá odrůda to Harko, a vůbec by mě nevadila menší velikost plodů z už známých... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 26.3.2013
Pane V s názorem v posledním odstavci s Vámi beze zbytku souhlasím v duchu už vytvarované koruny žadatele , a potřebného průklestu mezi vlky v koruně s ponecháním některých výhonů za účelem zvětšení a zvýšení koruny. V prvním odstavci ale píšete,... celý příspěvek >
Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 26.3.2013
Jak to tak vypadá, jste asi jediný pane Vysloužile, který má delší zkušenosti s pěstováním odrůdy Michaela na své zahradě.Máte samostatný stromek, nebo máte odrůdu naočkovanou npř. na Redhavenu?To pro lepší porovnávání kvality plodů s RH ve Vaší... celý příspěvek >
Mrazové desky, střídání teplot, 25.3.2013 Obsahuje fotku
Tak u nás bylo ze soboty na neděli -14°C, to je v tuto dobu hodně pod nulou, což je špatné.Mnohem horší ale je skutečnost že následující den bylo velmi slunečno, a ve spojitosti sněhové pokrývky, která paprsky odráží se vytváří prostředí tvorby... celý příspěvek >
Spring Crest, 25.3.2013
Máte pravdu p.Petře v tom, že se k nám většina nových odrůd dostává (použiju Vaše slova)tak nějak "upoceně".Vždyť i Springtime, Springcrest už jsou starší odrůdy, a do nedávné doby nebylo po nich slechu.Což na rozdíl od Symphonie, která u nás vletěla... celý příspěvek >
Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 25.3.2013
Tyto tři ranné odrůdy vznikly mutací Redhavenu.První dvě u Valtic, a poslední v Kanadě.Zajímalo by mě, jak jsou kvalitní, a jak se liší kvalitou plodů od mateřské odrůdy, která je považována za standard, jakési základní měřítko.
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 25.3.2013
Až nyní jsem se dostal k podrobnějšímu studiu dokumentu z roku 1989 druhého vydání Miloslava Richtra Meruňky Broskvoně na zahrádce, kde jsem našel plno nových informací.Už v té době jsou popsány npř.Springcrest, Springtime,Velvet a jiné. Několik... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika