|
Příspěvky uživatele - 250.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
vysazování brambor na jedno místo, 19.1.2008 Můžou se brmbory sázet na jedno místo? A pokut ne tak kolikrát po sobě je vhodné vysadit br. než se to projeví na sklizni. Díky PAVEL. |  | jednobubnová sekačka na mountfielda, 14.11.2007 Jaké máte zkušenosti s jednobubnovou sekačkou na mountfielda MS 06,07. Díky za informace Pavel. |  |
|  | bubnová sekačka na kultivátor moundfield, 30.10.2007 Díky za vaše zkušenosti. Sice zatím pouze dvě zprávy a obě hovoří o nedostatcích tohoto kompletu, což je pro mne trochu problém, poněvač jsem tu frézku získal v pozůstalosti, takže jsem tak nějak plánoval dokoupení právě téhle bubnové sek. Tak snad... celý příspěvek > |  | bubnová sekačka na kultivátor moundfield, 29.10.2007 Jaké máte zkušenosti s jendnobubnovou sekačkou od mounfieldu, která se montuje na frézu MS07, je to ten větší kultivátor. A taky zda jste už někdo tuhle soupravu vyzkoušel s kombinací s přídavným jednonápravovím posedem tz. že... celý příspěvek > |  | křovinořez husqvarna143r, 7.10.2007 Máte někdo zkušenoosti s tímhle křovinořezem? Na eshopu ho nabízí za11300kc. Bude to má první koupě křo. tak bych nerad šlápnul vedleDíky |  |
 |
|
|
|