|
Příspěvky uživatele - 252.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojení, 1.1.2013 Milí zahradníci. Letos (2012) jsem nesklidil ze svých 15 ti jabloní ani jeden kilogram. To mi vnucuje otázku, jestli nepohnojit a jak a kdy a čím?
Měl bych k dispozici koňský hnůj. |  | Omlazení sadu, 23.10.2012 Odrůdy jsou nám známé, zjistím si to. Dosud jsem nepochopil smysl neustálého a nikdy nekončícího zmlazování starých stromů. Dělám to dle svých malých znalostí a pořád se nic nemění. Ze třiceti stromů mám takovou úrodu, jakou bych si představoval z... celý příspěvek > |  |
|  | Omlazení sadu, 21.10.2012 Díkýýýý. Asi tak bych to viděl.
U nás v profesionálním sadu jsou nějaké stromy, asi čtvrtkmeny, tam bych mohl odebrat rouby? Mohu tedy oroubovat cokoliv na cokoliv? |  | Omlazení sadu, 21.10.2012 Ahoj.
Můj táta vysadil asi 30 jabloní. A to stylem ve dvou řadách za sebou, vždy po dvou stejných odrůdách. Stromy za ta léta dosáhly mohutného vzrůstu, kdybych neprořezával, větveni by se vzájemně prorůstaly. Jablka jsou spíše menší až... celý příspěvek > |  |
|
|
|