Příspěvky uživatele - 209.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Znáte někdo tuhle trvalku?, 4.8.2013 Obsahuje fotku
Poznáte někdo tuhle květinu?Děkuji za pomoc :)
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 16.10.2012
Můžu Vám říct, že jeden p. ruční pilou ořezal celý velký ořech a měl by platit 10t. Je to na každém, nikomu nic nenutím ani nezakazuji. Každý by měl znát své možnosti a schopnosti. I zatloukání hřebíku je u někoho na dlouhou pracovní neschopnost.
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 16.10.2012
Znám ceny a navíc tazatel píše, že stromů má hafo.
Dolmar ms 24 u, 16.10.2012
Mimo 4taktů a el nářadí jsou to motory Dolmar, i když komponenty na motory dodává Mahle a pod. Nabídka je dle daných zemí.
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 16.10.2012
Je to na každém, ale ne každý na to má, aby na ořezání několika stromů platil o x tisíc víc. A pozvěte si na to profíky, dost drahá záležitost. Je to na každém, aby si uvědomil, co dělá, když leze na žebřík, přebíhá na červenou, jede neosvětlený na... celý příspěvek >
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 16.10.2012
Co s tím má společného hořekování nad starou čs realitou? To, že dokázal ořezat stromy pilou z Lidlu? Ale on to má pro sebe, ne na profi práci. Že si každý může vybrat a to jak cenou, tak značkou? Připomíná mě to značkového servisáka, nebo prodejce,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika