Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plevel v novem travniku, 10.9.2012
V návodu je psáno, že je možné stříkat trávu ve stádiu od 4 lístků. Těm tůjím se musíte vyhnout, pozor na vítr.
Úprava terénu a výsev trávy, 8.9.2012
Záleží, kolik toho chcete navézt. Pokud nějakých 10cm, budete muset zpracovat i stávající půdu. Pro některé plevele není 10cm žádná překážka. Vhodný čas je právě teď.
Co je to za květinu, 6.9.2012
Mohla by to být i nějaká libora. Ale nejpodobnější se mi zdá sporýš tuhý (Verbena rigida)
Vyměnit tyto jabloně?, 5.9.2012
Děkuji všem za rady. Jen upřesním - kolem Merkuru není kůra, ale čerstvá listovka. Nebyla nikdy ve větší vrstvě kolem kmínku, spíše naopak ji občas odhrnuji. Také poškození Bohemie strunou odmítám, spíše je zajímavý názor pana Polehly o mechanickém... celý příspěvek >
Stračka podzimní střih, 4.9.2012
Jako většina trvalek - na zimu uschne. Pokud je hezká (trávy...), může se seříznout až na jaře, jinak už na podzim po zaschnutí. V případě stračky tedy spíše seříznout na podzim.
Vyměnit tyto jabloně?, 4.9.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu ohledně jabloní. Byly vysazeny loni na podzim a krutými holomrazy dost utrpěly. Obě rostou, ale nerad bych je měnil za pět let, až se uživoří k smrti. Je tedy lépe je vyměnit rovnou?
Uškrcená bříza, 4.9.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Při nákupu této břízy jsem si nevšiml poškození po těsném úvazu. Bude toto místo dělat do budoucna problémy pokud jde o stabilitu a výživu částí nad ním?
Mensi zeleny listnaty strom, na podzim barevny, 4.9.2012
Abychom nezůstali jen u javorů, přemýšlel jste třeba o jeřábu? (I když ten také kvete.)
Jaké ovoce, 2.9.2012
Pokud jde o drobné ovoce, máte k dispozici celý sortiment, včetně beztrnných odrůd malin, ostružin a angreštů. Záleží na vaší chuti. Co třeba borůvky?
Plísen okurková, 1.9.2012
Taky mně vypukla, ale řekl jsem si, že letos už jsem toho na ně nastříkal dost, tak už jim dám chemický klid. Zaslouží si ho, urodily toho tuny.
Šalvěj zářivá je letnička?, 1.9.2012
Botanicky je to trvalka jako každá šalvěj. U nás však špatně přezimuje, proto se používá jako letnička.
Lípa - ořez, 1.9.2012
Strom-lípa, vzbuzuje u mnoha obyvatel zvláštní druh histerie. Nechat růst, nestarat se nekácet. To jsou názory především těch, kteří nemají lípu u domu. Bohužel hlavně za protektorátu sázením lip dávali někteří a možná ze špatného svědomí najevo svůj... celý příspěvek >
Lilkoviště, 31.8.2012
Ty moje se horkotěžko snaží uživit dřívější násadu, takže jim to nezazlívám, navíc je napadly třásněnky. Jsem jim ale vděčný, že v naší mrazové kotlince nějakou úrodu přinesly.
Identifikace něčeho, nevím ani čeho, 30.8.2012
Je to játrovka, příbuzná mechům. Bojuje se s ní podobně jako s mechy.
Užitkové stromy v okrasné zahradě, 27.8.2012
Proč ne, třeba taková meruňka může velké kameny v blízkosti ocenit, akumulují teplo. Přidejte fotky, lépe se pak hledají nápady.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika