Příspěvky uživatele - 202.77

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pálenka z kdoulí, 4.11.2012
Ta 4 kg cukru na 30 l vody dobře odpovídá množství zkvasitelných složek ve 100 kg kdoulí. Ale 30 l vody na 100 kg kdoulí mi připadá málo. Podle mých zkušeností by se kdoule, i pokrájené, do tak malého množství nepotopily. Rozdrcené kdoule by s... celý příspěvek >
Pálenka z kdoulí, 23.10.2012
Ve zkoumání kdoulí jsem pokročil. Při výrobě vína z kdoulí se pokrájené kdoule napřed spaří horkou vodou, přidá se trochu kyseliny citronové, živné soli a rozkvašených kvasinek. Pak se to nechá 1-5 dní (podle metody) zakvasit. Následně se zákvas... celý příspěvek >
Pálenka z kdoulí, 23.10.2012
Prostudoval jsem si něco o těch pektolytických enzymech a dozvěděl jsem se, že slouží jenom ke ztekucení příliš hustých kvasů. Pak by tedy snad stačilo drť z kdoulí náležitě naředit vodou, nebo přidat nějaké množství rozmačkaných viných hroznů, které... celý příspěvek >
Pálenka z kdoulí, 10.10.2012
Máte někdo zkušenost s výrobou pálenky z kdoulí nebo kdoulovce? Pozn. Kdoule a kdoulovec jsou různé rostliny, ale v potravinářství/vinařství se používá oboje.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika