|
Příspěvky uživatele - 217.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odběr vody z potoka pomocí spojených nádob, 27.7.2013 absolvoval jste nekdo ono povoleni? jinak u nas z potoka nikdo povoleni neresi ono je na hlavu zslivat pitnou vodou a uzitkovou nechat tect pryc. tezko rict co by nastalo kdyby to zacal resit nahodny kolemjdouci nebo "prej
ici" soused |  | Problem s obojstran. pluhom vari, 9.10.2012 Nevím, jak jste to dokázal. Máte 2 možnosti kovář, nebo koupit nové. |  |
|  | Ako namazať uzatvorené ložiská?, 9.10.2012 Já jsem pochopil snahu namazat kryté ložisko u funkčního zařízení, bez oprav a demontáží, s cílem prodloužit funkčnost bez oprav. |  | Dolmar ms 24 u, 9.10.2012 Je to stroj na pravidelně udržované menší plochy, méně přístupné plochy, pro ženy z důvodu snadné obsluhy, i slabší model. Můžete udržovat i větší plochu, např 400m, ale ne 1x za rok. |  | Pozdlzne rezanie Allaskan mill, 9.10.2012 Diskuzi jsem nesledoval, až včera, pokud nyní máte údajně 2kW pilu a koupíte špičkovou 5 kW pilu, tak jste v jiné dimenzi řezání. Nevím, co plánujete řezat, katr s tím nenahradíte, pro výrobu trámů, fošen je vyzkoušené pro profi účely 1 motorová... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|