Příspěvky uživatele - 217.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odběr vody z potoka pomocí spojených nádob, 27.7.2013
absolvoval jste nekdo ono povoleni? jinak u nas z potoka nikdo povoleni neresi ono je na hlavu zslivat pitnou vodou a uzitkovou nechat tect pryc. tezko rict co by nastalo kdyby to zacal resit nahodny kolemjdouci nebo "prej ici" soused
Problem s obojstran. pluhom vari, 9.10.2012
Nevím, jak jste to dokázal. Máte 2 možnosti kovář, nebo koupit nové.
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 9.10.2012
Já jsem pochopil snahu namazat kryté ložisko u funkčního zařízení, bez oprav a demontáží, s cílem prodloužit funkčnost bez oprav.
Dolmar ms 24 u, 9.10.2012
Je to stroj na pravidelně udržované menší plochy, méně přístupné plochy, pro ženy z důvodu snadné obsluhy, i slabší model. Můžete udržovat i větší plochu, např 400m, ale ne 1x za rok.
Pozdlzne rezanie Allaskan mill, 9.10.2012
Diskuzi jsem nesledoval, až včera, pokud nyní máte údajně 2kW pilu a koupíte špičkovou 5 kW pilu, tak jste v jiné dimenzi řezání. Nevím, co plánujete řezat, katr s tím nenahradíte, pro výrobu trámů, fošen je vyzkoušené pro profi účely 1 motorová... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika