|
Druhy rlž, 23.3.2012 tak to chůdě okopkat a přihnojit - třeba Cererit nebo spešl hnojivem na růže..počkat až se ukáže co je suché a odstřihnout.. |
 |
Druhy rlž, 22.3.2012  New Dawn |
 |
|
 |
Druhy rlž, 22.3.2012 Kordesovky jsou zrovna k dostání v Baumax a růže firmy Tantau v Hornbach - tamtéž později navezou Austin..--- ještě j té růži N.D - na fotkách vypadá víc růžová - K. |
 |
Druhy rlž, 22.3.2012 ano- jsou to růže nazývané podle jejich pěstitelů a firem co je prodávají -- Tantau, Kordes - Německo, David Austin- Anglie apod. -- 6000 mnm je dost -- tam asi nějaké odolnější. z těch co velmi dobře přežily letošní mrazy mohu doporučit... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 13.3.2012  Meliso nezoufejte - v hornb. jsou už navezeny tantau a nebude dlouho trvat - přivezou i Austina. kde myslíte, že je kupuju. do Anglie nejezdím. i když pár špečků z Německa za hrozný peníz v poslední době mám.. semo tamo pohlídat -- kolegyně už... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 10.3.2012  jednoukvetoucí - Večeřa?? |
 |
Jakou růži zvolit?, 10.3.2012  ještě tady byl tuším dotaz i na červenou popínavou- tak tu mám Grand Hotel.koupena před třemi roky, má nádhernou barvu a co je její přednost - kvete do zámrazu. mám ještě jinou pop. červenou, ta kvete jen jednou, ale za to bohatě- nevím jistě,... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 10.3.2012  Westerland je výrazná, velká keřová růže. lze vést i jako popínavou. hezky voní a svítí svou neobvyklou barvou do dálky |
 |
Jakou růži zvolit?, 9.3.2012 meliso - Želešice u Brna -Urbanovi. jsou to potomci slavného pěstitele růží p. Urbana.. |
 |
Jakou růži zvolit?, 9.3.2012  od firmy Tantau je růže Ashram. střední výška keře |
 |
|
 |
Jakou růži zvolit?, 9.3.2012  oranžová Remy Martin - čajovka. není špatná. |
 |
Jakou růži zvolit?, 9.3.2012  jsem psala, že v Bau mají Kordes- a pěkné sorty. Elizabeth je čajovka - za dvacet let už asi byla pahýl. i když dají se zmladit. čajovky jsou ale celkem náchylné - na mráz i skvrnitost.kolem Josefa mívají návoz růží i v Horn... -taky v jiných... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012  jj - je to tak - a u žluté L. Lucia je ta fialovo červená právě čajovka Big Purple.. v pozdnějším létě je vyšší - určitě 1,5m. nádherně voní. byla vyšlechtěna na Novém Zélandu. za nimi vpravo je Westerland - ostře oranžový keř, zvláštní barvy. dá se... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012 - jo a růže potřebuje aspoň 5 hodin slunečního svitu.. |
 |
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012  letos na jaře má hodně prodejců růže vyprodány. Pelcovi mají velmi málo - i pan Šíp -- ještě se podívejte na zahradnictví Franc. - žlutou mám Lichtingkönigin Lucii- nevím, jestli jsem to správně napsala. |
 |