|
Příspěvky uživatele - 148.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Angrešt - řízkování, 9.2.2013 Podobne ako vy, tak aj ja mam podobne uvahy. Mam v plane vysadit väcsie mnozstvo stromcekovych egresov, vrublovanych na jostu.
V jeseni roku 2011 som dal zakorenit vela odrezkov, ktore mi minuleho roku pekne zakorenili, cast z nich som... celý příspěvek > |  | Bifteková rajčata, 5.2.2013 Podívejte se zde.
|  |
|  | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 4.2.2013 Neviem ako to chodi v skolkach ako su napr. fytos, plantex a pod., no aby tam pracovnici navliekali menovky, len tak od brucha kde pride, mi pride nepripustne a zaroven trosku usmevne. Myslim Pan Wimpi, ze to s tymi sezonnymi pracovnikmi trosku... celý příspěvek > |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 4.2.2013 Len dodam ze ja som si ich samozrejme, tak ako vsetky ostatne rastliny vypestoval zo semena.
Preco by niekto predaval sadenice Toro, Tipo a pod., pod menom Tornado nejako nechapem, nakolko semena tychto odrôd, su podstatne drahsie, |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 4.2.2013 Trosku odbocim od temy, ale velmi ma prekvapilo vase hodnotenie Tornada, ja som ich prestal pestovat, hlavne kôli fadnej chuti, strukture plodov, praskaniu, a vseobecne z odrôd co som vyskusal, bola jedna z najhorsich, a to som jej daval sancu asi 3... celý příspěvek > |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Takze ja to mam tento rok takto, z osvedcenych len: Ambros F1, Bejbino F1, Dona F1.
Po prvy krat na skusku: Beefmaster F1, S.Marzano 3, a mozno aj Torino F1 (ked sa mi ho podari zohnat).
Pocitam s vypestovanim 30 sadenic + 6 rastlin na... celý příspěvek > |  | Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 3.2.2013 |  | Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 2.2.2013 Samozrejme ze nie, ide o skoru kapustu. Kde ste sa dopracovali k tejto odrode? |  | Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 2.2.2013 Mna by napr. zaujimali celkovo skusenosti a poznatky, co sa tyka pestovania neskorych (krouharenskych) odrôd, na tomto fore je o pestovani kapusty (zeli), toho velmi malo. |  | Pěstování rajčat 2013, 2.2.2013 Pre toho kto nema na vysev truhliky, celkom dobry napad. Kazdopadne asi bude treba pouzit hranate pet flase. |  |
|  | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 1.2.2013 Vyzera to fajn. Len taka otazocka, kde si dodatocne znacite, aka je odroda cerveny rybiz XII? |  | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 29.1.2013 Výsledky degustace ÚKZÚZ ZS Lysice, konané dne 29.11.2012.
Tu je odkaz.
Tu je top15.
1 Rubín
2 Admirál
3 Topaz
4 UEB
5 Meteor
6 Sirius
7 Orion (UEB)
8 Red Topaz (Žel.)
9... celý příspěvek > |  | Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 28.1.2013 No ked uz ich Jan Pestitel porovnal, tak ja mam presne opacny nazor, zavarenym marhuliam, sa podla mna nevyrovna nic, u mna to je top ovocie (ci uz zavarene, susene alebo cerstve). |  | Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 24.1.2013 Vyzera to tak ze tie za 15zl su semenace, aspon sa nikde neuvadza podnoz.
No aj tak si myslim ze ceny su celkovo lepsie ako u nas, sadenice vinica za necele 3e sa mi pozdavaju. |  | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 23.1.2013 Tiez to bolo pre mna prekvapenie.
Napr. odroda Sirius na 20 mieste, hm... |  |
 |
|
|
|