|
Příspěvky uživatele - 148.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Češete nebo ještě čekáte, 8.10.2012 Mam neobranny uz len jeden vysokokmen Jonatanok (cca 70kg), a este jeden strom odrody, Boikovo obrovske. Neviem ci niekto pozna, no normalne vaham ci vôbec nejake obrat, nakolko uz mam malo prepraviek, a chut je podpriemerna.
Ak mate nahodou... celý příspěvek > |  | Co právě sklízíte v r. 2012?, 28.9.2012 Dobry den pan Fiala, mozete uviest aka je to odroda hrusky? |  |
|  | Co právě sklízíte v r. 2012?, 28.9.2012 Dobry den, nemate niekto osvedcenu metodu ako zistim ze uz su Jonathany spravne vyzrete, a ze je ten spravny cas na zber?
Plody su uz pekne vyfarbene do cervena, tak neviem no. (420mnm).
Alebo to je tak ze cim neskôr, tym lepsie? |  | Umiestnenie ovocnych stromov, 21.9.2012 Dakujem, obavy mam len s toho ci mo to za 10-15 rokov neprerastie cez hlavu.
Mam este otazku: Je 3m od plota, dostatocna vzialenost od plota pre mm106? |  | Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 21.9.2012 To hej, priplatit si treba, ale ze by ako uz bolo spominane uviedli aspon podnoz, to ich ani nenapadne. |  | Umiestnenie ovocnych stromov, 20.9.2012  Dobry den, spekulujem nad umiestnenim 2 ks jabloni na mm106, do nizsie prilozeneho planiku.
Prvu by som umiestnil cca 3 metre od spodneho plotu, a asi 5 metrov od jabloni.
Druhu by som chcel niekde medzi ceresnu a slivku, no takisto nie v rade... celý příspěvek > |  | Redlove, 18.9.2012 Tomu sa hovori vychovny rez!
Dakujem, za foto. Skoda podobne fotky nie su aj v katalogu, aby mali ludia jasno v tom, co ich po rozbaleni caka. |  | Teleskopicka tyc na zber ovocia - aspon 5 m dlha, 18.9.2012 Ked tak pozeram na tu tyc, tak myslim ze nebude pasovat na kadejaky zberac, a bahco zberac ovocia nevyraba.
Ja jablka ktore su vysoko oberam z kvalitneho trojdielneho rebrika, a na tie ktore su velmi nedostupne, sa vyignorujem, a pockam kym... celý příspěvek > |  | Teleskopicka tyc na zber ovocia - aspon 5 m dlha, 17.9.2012 Co som videl, tak takuto teleskopicku nasadu dlzky okolo 5-6 m ponuka firma Bahco, no za dost tazke peniaze (v podstate ako vsetko).
Gardena ma v ponuke kratsiu, no myslim ze zberat ovocie vo vyske viac ako 5-6 metrov (vyska ruk+vyska nasady), uz... celý příspěvek > |  | Neznama jablon, 16.9.2012  Skusim pridat dalsie foto.
|  |
|  | Sieberz - katalog, 16.9.2012 Co sa tyka fotomontaze, tak mam oba katalogy pred sebou, a mam tam problem nieco najst, co neni fotomontaz.
A preto ze takto zavadzaju, ani od jedneho si nic neobjednam.
|  | Neznama jablon, 15.9.2012 Skusim sa opytat takto, podla vzhladu mi to pripada na Coxovu renetu, myslite ze by to mohlo byt ono? |  | Co vysadit za česnek?, 13.9.2012 Je to blbost, v hypermarkete sa predava činsky cesnak, co je v porovnani s českym, v podstate neporovnatelne. |  | Meruňka z pecky, 12.9.2012 Je to mozne, mam to odskusane, minuleho roku som takto do riadku zahrabal cca 20 kôstok, skoro vsetky na jar vypucali, a rastli dalej.
No ako presne hlboko neviem (niekde som to v clanku videl), no z môjho pokusu dedukujem, ze s toho netreba... celý příspěvek > |  | Prorůstání vijanů, 11.9.2012 Ano ja som to pri jednej odrode pozoroval, konkretne to bola Jarguš F1. Dost mi to liezlo na nervy, no vystipoval som ich, pripadne zastrihaval. |  |
 |
|
|
|