Příspěvky uživatele - 83.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Eden Rose 85 a angličanky, 22.6.2008
Podobně také vypadá růže Leander
rebčík královský, 20.4.2008
Od Lukon -glads bych nic nekupovala, mají velký výběr, ale kvalita pokulhává, ujalo se mi pouze 50% rostlin
Pivoňky - koupě, 27.10.2007
Já mám s Lukon Bulbs také špatné zkušenosti - zasílají špatně prokořeněné sazenice (všechny) dokonce půlí kořeny, takže tím tu rostlinu poškodí a reklamace vyřizují jen spoře.
Tvarování japonských javorů, 22.7.2007
Má někdo zkušenosti s řezem jap. javorů? Když píšou na popisce, že vyroste 4- 5 m, dá se udržet ve 3 m? Děkuji  za odpověď
vznášedla, 24.6.2007
Má někdo zkušenosti se sekačkou Flymo TC330 - vznášedlem, funguje to? Nedokážu si to představit, ale malá hmotnost je velmi zajímavá. Prosím, napište mi svou zkušenost, dík.
Bosch Rotak a Flymo, 23.6.2007
Máte někdo zkušenosti s el.sekačkou Bosch Rotak34? Také uvažuji o Flymo pac - mow. Kdo máte nějaké zkušenosti, prosím, napište svůj názor, dík
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika