|
Příspěvky uživatele - 190.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocná jedle? Žloutnutí cehličí, 8.10.2012 Díky, nebudu ten stromek už tedy nijak trápit. Snad se vzchopí. |  | Nemocná jedle? Žloutnutí cehličí, 8.10.2012 Je to abies lasiocarpa var. arizonica. První hnojivo jsem jí dala po 2 měsících po přesazení, další pak po 2-3 týdnech, jak psali na obale hnojiva. Ano, stromek je z kontejneru. Je možné jej tedy nějak zachránit? |  |
|  | Nemocná jedle - žloutnutí jehličí?, 8.10.2012  Ještě připojuji jeden obrázek
|  | Nemocná jedle - žloutnutí jehličí?, 8.10.2012  V červnu jsem koupila jedličku, zasadili jsme jí do půdy a až do srpna byla v pořádku. Potom jsem si všimla, že jí začíná žloutnout jehličí a teď už se to rozrůstá do celého stromku. Stomek jsem přiměřeně zalévala, hnojila. Před 14 dny jsem přidala i... celý příspěvek > |  |
|
|
|