|
Kočky v zahradě, 4.3.2012 "Popelnicové" kočky také nemusím... Je jasné, že koček na zahrádkách může být jen přiměřené množství a že se o ně také musí člověk starat. Pokud někdo nechá kočky jen tak osudu, tak jsou chudáci jak kočky, tak lidé v... celý příspěvek > |
 |
Kočky v zahradě, 4.3.2012  Loni jsem byla v podobné situaci, nějaký dobrák z osady dal kočkám přímo u mé chaty do misky žrádlo a posypal je jedem... Byly na tom dost špatně, ale přežily. Oznámila jsem to na policii a na nástěnce na to upozornila, dále jsem uvedla, že dotyčný... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pohlaví kotěte, 3.3.2012 Ale my měli i čistě zlatě rezavou kočičku :-))
Jen podle vzdálenosti dírek ;-)) !! Lída |
 |
Floxy, 3.3.2012 Dávám je, když se u země začínají zelenat nové výhonky. Lída |
 |
Identifikace rostliny s plody podobnými malým papričkám, 2.3.2012  Jestli kvítky pěkně voní, tak bych tipla murrayu (Murraya paniculata) - pokojovka. |
 |
Olověnec - jak pěstovat, 1.3.2012  Jeho mrazuvzdornost uvádějí -8°C, takže naši zimu venku nepřežije. Pěstuje se jako přenosná rostlina v nádobách. Lída |
 |
Maliny, ostružiny a borůvky mi rostou pokoji, 1.3.2012 Ještě mne napadlo - kdyby hlásili mrazík, můžete přes to zkusit na noc přehodit bílou netkanou textilii, zvyšuje teplotu tak cca o 5°C. L. |
 |
Maliny, ostružiny a borůvky mi rostou pokoji, 1.3.2012 Zatím to neřežte, uvidíte později, co zmrzne a zaschne - třeba něco přežije - záleží, jak u vás bude. Lída |
 |
Dítě okousalo Neoalsomitru sarcophyllu - je jedovatá?, 29.2.2012 Podle google by měla patřit k tykvovitým a být vzdáleně příbuzná okurkám, tak snad ne... |
 |
Co vám právě kvete a raší, 29.2.2012 V HK mi začínají lézt krokusy, ladoňky, tulipány a zvedají se hlavičky talovínů :-))) Lída |
 |
|
 |
Maliny, ostružiny a borůvky mi rostou pokoji, 29.2.2012 Čerstvé mladé listy a šlahouny mrazík nepřežijí, ale určitě pak vyrazí nové. |
 |
Treba tento muskat ostrihat?, 29.2.2012 Sestřihněte jen ten vyšší, ten malý můžete zatím klidně nechat. Ono není problém je pak znovu zastřihnout třeba v srpnu (to se pak perfektně chytají řízky). Lída |
 |
Staří sousedé, 27.2.2012 V případě nesouhlasu sousedů jedná s oběma stranami zástupce stavebního úřadu a nedohodnou-li se, rozhodne stav.úřad... L. |
 |
Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 26.2.2012 Pokud máte možnost zorat a uvláčet - tím by se plocha i srovnala (s tím, že by se vyhnul stromům). Lída |
 |
Staří sousedé, 26.2.2012 I k vydání územníhp souhlasu je potřeba písemně doložit souhlas majitelů sousedících pozemků s umístěním stavby. Lída |
 |