Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočky v zahradě, 4.3.2012
"Popelnicové" kočky také nemusím... Je jasné, že koček na zahrádkách může být jen přiměřené množství a že se o ně také musí člověk starat. Pokud někdo nechá kočky jen tak osudu, tak jsou chudáci jak kočky, tak lidé v... celý příspěvek >
Kočky v zahradě, 4.3.2012 Obsahuje fotku
Loni jsem byla v podobné situaci, nějaký dobrák z osady dal kočkám přímo u mé chaty do misky žrádlo a posypal je jedem... Byly na tom dost špatně, ale přežily. Oznámila jsem to na policii a na nástěnce na to upozornila, dále jsem uvedla, že dotyčný... celý příspěvek >
Pohlaví kotěte, 3.3.2012
Ale my měli i čistě zlatě rezavou kočičku  :-)) Jen podle vzdálenosti dírek  ;-)) !!            Lída
Floxy, 3.3.2012
Dávám je, když se u země začínají zelenat nové výhonky.   Lída
Identifikace rostliny s plody podobnými malým papričkám, 2.3.2012 Obsahuje fotku
Jestli kvítky pěkně voní, tak bych tipla murrayu (Murraya paniculata) - pokojovka.
Olověnec - jak pěstovat, 1.3.2012 Obsahuje fotku
Jeho mrazuvzdornost uvádějí  -8°C, takže naši zimu venku nepřežije.   Pěstuje se jako přenosná rostlina v nádobách.           Lída
Maliny, ostružiny a borůvky mi rostou pokoji, 1.3.2012
Ještě mne napadlo - kdyby hlásili mrazík, můžete přes to zkusit na noc přehodit bílou netkanou textilii, zvyšuje teplotu tak cca o 5°C.           L.
Maliny, ostružiny a borůvky mi rostou pokoji, 1.3.2012
Zatím to neřežte, uvidíte později, co zmrzne a zaschne - třeba něco přežije - záleží, jak u vás bude.           Lída
Dítě okousalo Neoalsomitru sarcophyllu - je jedovatá?, 29.2.2012
Podle google by měla patřit k tykvovitým a být vzdáleně příbuzná okurkám, tak snad ne...
Co vám právě kvete a raší, 29.2.2012
V HK mi začínají lézt krokusy, ladoňky, tulipány a zvedají se hlavičky talovínů  :-)))           Lída
Maliny, ostružiny a borůvky mi rostou pokoji, 29.2.2012
Čerstvé mladé listy a šlahouny mrazík nepřežijí, ale určitě pak vyrazí nové.
Treba tento muskat ostrihat?, 29.2.2012
Sestřihněte jen ten vyšší, ten malý můžete zatím klidně nechat. Ono není problém je pak znovu zastřihnout třeba v srpnu (to se pak perfektně chytají řízky).           Lída
Staří sousedé, 27.2.2012
V případě nesouhlasu sousedů jedná s oběma stranami zástupce stavebního úřadu a nedohodnou-li se, rozhodne stav.úřad...     L.
Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 26.2.2012
Pokud máte možnost zorat a uvláčet - tím by se plocha i srovnala (s tím, že by se vyhnul stromům).           Lída
Staří sousedé, 26.2.2012
I k vydání územníhp souhlasu je potřeba písemně doložit souhlas majitelů sousedících pozemků s umístěním stavby.           Lída
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika