Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Reklamace keřů a stromů, 22.5.2012
Od p.Havlise jsem osobně nikdy nic neměla, ale tady na fóru ho dosud dost chválili. Myslím, že letošní zima byla všeobecně krutá ke všem rostlinám, zmrzly i plně mrazuvzdorné, které tu normálně běžně rostou. Ale chtěla jsem napsat k té Albízii...... celý příspěvek >
Růže Harisonii, 22.5.2012
Je krásná --- ještě že tu letošní zimu nezmrzla!           Lída
Copak je to za list?, 22.5.2012 Obsahuje fotku
To by pak mělo tyhle plody - ale ten list z netu také není tak ostře stříhaný. Ale napojení hlavních žilek dvou spodních laloků listu přesně odpovídá (na rozdíl třeba od javorů)  Lída
Copak je to za list?, 22.5.2012 Obsahuje fotku
Není to tohle?  Lída
Copak je to za list?, 22.5.2012
Pane Stanislawe, hlohy ale mají menší listy, ne? Teprve teď jsem tohle vlákno otevřela, ale na fotce celého stromku mi připadají listy poměrně velké?? Třeba se ale mýlím, jdu to zkontrolovat na google. Zdraví Lída
Voda jako mlíko, 21.5.2012
V akváriu to dělá přemnožení nálevníků třeba po výraznějším zásahu do akvária, voda se pak časem zase sama vyčistí- nemůže to být v tom jezírku něco podobného? Počkala bych tak 4-5 dní, pokud tam nejsou ryby.... celý příspěvek >
Určení odrůdy červeného javoru, 21.5.2012
Atropurpureum má listy jako marihuana, dissectum Atropurpureum je má navíc stříhané.  Stříhanolistých (=dissectum) červených jap.javorů je víc, může to být i některý jiný (Nigrum, Crimson Queen, Tamukeyana, Red Dragon, Inaba Shidare. Ale psala... celý příspěvek >
Stříhají se odkvetlé květy šeříku?, 20.5.2012
Pokud není keř moc vysoký a dostanete se tam a máte čas, tak je to lepší. Lída
Nižší kvetoucí trvalky do stínu, 20.5.2012
Waldsteinia - mochnička (stálezelená, kv.žlutě), Brunera - pomněnkovec (kv. modře), také Ajuga - zběhovec (jsou i s červenohnědým listem a pestrolisté, kv.modrofialově), Duchesnea - jahodka (kv.žlutě, červené... celý příspěvek >
Angrešt - co to je?, 20.5.2012
Pokud to chcete bio, tak při menším napadení pomáhají proti am.padlí postřiky výluhem z česneku a na kadeřavost jsem myslím tady na "zahradě" četla o postřicích mlékem...           Lída... celý příspěvek >
Určení odrůdy červeného javoru, 20.5.2012 Obsahuje fotku
Když říkala Atropurpureum, mohl by to být dissectum Atropurpureum - viz foto           Lída
Wistarie mi nekvete, 20.5.2012
Také záleží, jak ji máte dlouho, kvete většinou až jako starší rostlina (říkají 10let), kamarádce letos poprvé kvete 4mi květy v sedmi letech.       Lída
Škody způsobené pozdními mrazíky, 19.5.2012
Ginkgo Mariken je dost choulostivé, i vloni na jaře ho chytil mírný mrazík. Teď jsem přes ně měla dvojitou netkanku, přežilo bez úhony. Přes kvetoucí japonskou azalku jsem hodila listy kapradí - to zhnědlo, ale azalku uchránilo. Rhododendrony praecox... celý příspěvek >
Místnosti plné much - co s tím?, 19.5.2012
Ještě mne napadlo jedno řešení - sice to máte na letní pobyt, ale do trámových konstrukcí se dělají foukané minerální izolace - to by uzavřelo ty škvíry, kterými tam mouchy lezou...           Lída
Místnosti plné much - co s tím?, 19.5.2012
Jitko, já myslela dát tam ty kytky preventivně, aby tam ani nevlezly Lída
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika