|
Příspěvky uživatele - 234.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obnovení barvy/nátěru zapuštěného plastového bazénu, 16.2.2013 Dobrý den, děkuji za radu, určitě se po přípravku podívám a vyzkouším.To, že je bazén světlý pod vodou mi až tak nevadí, horší to je opravdu nad hladinou, kde v průběhu léta hladina kolísá a tím pádem je vyšisování "proužkaté".Jak dlouho by to třeba... celý příspěvek > |  | Obnovení barvy/nátěru zapuštěného plastového bazénu, 9.2.2013 Dobrý den, loni jsme koupili dům.Na zahradě je zapuštěný plastový bazén 7x4m.Barva je značně vyšisovaná, ráda bych poprosila o rady, zda jde něčím natřít, nebo obnovit původní barvu.Přeci jen by se musel bazén celý vypustit, tak se ptám radši... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké nasázet trvalky?, 30.9.2012 Já jsem k cibulovinám zasadila astřičky a křovinné drobnokvěté kopretinky-ty kvetly dříve, kdy už nebylo vidět zbytky listů tulipánů a narcisů . Teď mám na stejném záhoně, kde na jaře byla záplava jarních cibulovin krásné kvetoucí kopule |  |
|
|
|