|
Poradíte název rostliny?, 18.4.2012 je to pepřinec |
 |
Kvte?, 16.4.2012 nikdy jsem neviděla, že by kvetla, ale třeba někomu ano... mně ale ne |
 |
|
 |
Taky vám zmrzly růže?, 15.4.2012 Tak s růžemi je to stejné, veliká moje milovaná růže je pryč... a další malé také- jsem z toho smutná. Hebe i vřesy také zmrzly. No vše se dá nahradit, ale než to zase vyroste... |
 |
Pozná někdo toto kvítko?, 5.4.2012 záleží na velikosti jako budete kupovat od 100kč výše... objevují se v květinářstvích jen si ještě nějaký týden počkejte |
 |
Co je to za plevel?, 4.4.2012 v mnoha travních směsích jsou i semena plevelů - přesně jak píše Melisa - časem vymizí |
 |
Co je to za rostlinu?, 4.4.2012 Je to Líčidlo jedlé |
 |
Chřadnoucí sloní noha, 2.4.2012 ano, taky je zastřihávám to je daň suchého tepla, až se nebude topit bude to lepší |
 |
Název rostliny, 30.3.2012 já si troufám tvrdit, že je to echeveria derenbergii |
 |
Myslíte že muškáty přežijí?, 30.3.2012 A hlavně chtějí světlo, dát je na okenní parapet nebo prostě ke světlu, jinak vyčouhnou a budou slabé nic z nich nebude |
 |
Myslíte že muškáty přežijí?, 29.3.2012 Muškáty jsem také koupila v sadbovačích také 40 ks nechala jsem je týden a pak jsem je sázela do truhlíků 60cm po 6 sazenicích /ustříhala jsem trochu vršky abych odstranila poupata a zkrátila sazenice - pěkně se rozkošatí. /- jsou pěkné,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lopatkovec - hnědnutí květů, 21.3.2012 určitě listy odstranit -odstřihnout |
 |
Oleandr po zimě, 16.3.2012 No byly v garáži moc jasného světla neměly, tak je tedy prozatím vyvezu na rudlíku /jsou ohromné/ na stinnou stranu, aby si zvykaly postupně - vím, že plné slunce by jim neprospělo... jen jsem si myslela, že by byly víc chráněny před chladem, dneska... celý příspěvek > |
 |
Oleandr po zimě, 15.3.2012 Dneska mě lákalo vyndat ven oleandry, myslím, že by jim to prospělo, trochu bych je prostříhala a aby si pomalu zvykaly na pobyt venku.Dala bych je ke zdi na jižní stranu co na to říkáte? |
 |
Co je to za druh rostliny?, 25.2.2012 je to druh draceny |
 |
Lístky fialky africké, 2.2.2012 ano také si z marketů přinesu lístečky a zasadím je to nejjednodušší |
 |