Příspěvky uživatele - 218.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradíte název rostliny?, 18.4.2012
je to pepřinec
Kvte?, 16.4.2012
nikdy jsem neviděla, že by kvetla, ale třeba někomu ano... mně ale ne
Taky vám zmrzly růže?, 15.4.2012
Tak s růžemi je to stejné, veliká moje milovaná růže je pryč... a další malé také- jsem z toho smutná. Hebe i vřesy také zmrzly. No vše se dá nahradit, ale než to zase vyroste...
Pozná někdo toto kvítko?, 5.4.2012
záleží na velikosti jako budete kupovat od 100kč výše... objevují se v květinářstvích jen si ještě nějaký týden počkejte
Co je to za plevel?, 4.4.2012
v mnoha travních směsích jsou i semena plevelů - přesně jak píše Melisa - časem vymizí
Co je to za rostlinu?, 4.4.2012
Je to Líčidlo jedlé
Chřadnoucí sloní noha, 2.4.2012
ano, taky je zastřihávám to je daň suchého tepla, až se nebude topit bude to lepší
Název rostliny, 30.3.2012
já si troufám tvrdit, že je to echeveria derenbergii
Myslíte že muškáty přežijí?, 30.3.2012
A hlavně chtějí světlo, dát je na okenní parapet nebo prostě ke světlu, jinak vyčouhnou a budou slabé nic z nich nebude
Myslíte že muškáty přežijí?, 29.3.2012
Muškáty jsem také koupila v sadbovačích také 40 ks   nechala jsem je týden a pak jsem je sázela do truhlíků 60cm po 6 sazenicích /ustříhala jsem trochu vršky abych odstranila poupata a zkrátila sazenice - pěkně se rozkošatí. /- jsou pěkné,... celý příspěvek >
Lopatkovec - hnědnutí květů, 21.3.2012
určitě listy odstranit -odstřihnout
Oleandr po zimě, 16.3.2012
No byly v garáži moc jasného světla neměly, tak je tedy prozatím vyvezu na rudlíku /jsou ohromné/ na stinnou stranu, aby si zvykaly postupně - vím, že plné slunce by jim neprospělo... jen jsem si myslela, že by byly víc chráněny před chladem, dneska... celý příspěvek >
Oleandr po zimě, 15.3.2012
Dneska mě lákalo vyndat ven oleandry, myslím, že by jim to prospělo, trochu bych je prostříhala a aby si pomalu zvykaly na pobyt venku.Dala bych je ke zdi na jižní stranu co na to říkáte?
Co je to za druh rostliny?, 25.2.2012
je to druh draceny
Lístky fialky africké, 2.2.2012
ano také si z marketů přinesu lístečky a zasadím je to nejjednodušší
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika