Příspěvky uživatele - 102.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč rezaví thuje?, 5.10.2012 Obsahuje fotku
A postihlo mi to dalšie cyprišky a dokonca Tuje Smaragdy, ktore mam samostatne v kochliku. A teraz v polovici oktobra, tuje smaragd vypadaju ešte horšie. Fakt už neviem, čo mam s nimi robiť.
Proč rezaví thuje?, 27.9.2012
No to je škoda, tak bud vymeniť plot, alebo posupne cyprišky nahradiť "živým plotom" :) Takže tie ostane mam menej zalievať? 1x týždenne ?
Proč rezaví thuje?, 26.9.2012
Zalievam ich spolu s trávnikom, takže ked bolo sucho, tak som ich zalieval poriadne, ale nie každý den. Zastienenie skôr nie, lebo tie rohože sú na SV, tak od 11 na tie cyprišky svieti slnko. Najprv som myslel, či nie sú spalene od slnka. LEn čo je... celý příspěvek >
Proč rezaví thuje?, 17.9.2012 Obsahuje fotku
Ja mám konifery a začali mi tiež hnednuť a vyschynat. Po troch rokoch. Skúšal som horkú sol, aj Dithane. Neviete niekto poradiť, čo sa im mohlo stať ?
Jak ostříhat meruňku a broskvoň?, 16.3.2012 Obsahuje fotku
Dobrý deň. Prvý krát pestujem marhulu. Bola nasadená minulý rok na jar, a bol by som rád, keby mi niekto poradil či ju mam teraz po roku nejako ostrihať a prípadne ako. Pripájam jej obrazok. Dakujem.
Gardena Powermax 36E alebo Bosch Hobby Rotak 37, 15.6.2010
Tiez ma zaujima vas nazor. Ja sa rozhodujem tiez medzi tymito dvoma znackami, ale mam širšie modely : 43 a 42. Ta gardena ma pre mna jednu vyhodu, ze sa da rukovat zlozit uplne. Takze je skladnejsia.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika